Yeliz Yeşilmen’in Eşinden "Sevişelim mi?" Paylaşımı...

Yeliz Yeşilmen'in Eşinden "Sevişelim mi?" Paylaşımı Yapan Deniz Akkaya'ya Cevap

Atletli fotoğrafı için "Biraz daha sevişelim mi?" şeklinde paylaşım yapan Deniz Akkaya'ya cevap veren Ali Uğur Akbaş, "Deniz Akkaya boş bir insan. Çok Gereksiz konu yaptı" dedi.

23 Ocak 2018 - 16:06

Oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in, eşi Ali Uğur Akbaş'a yaptığı doğum günü sürprizinin ardından yaptığı Instagram paylaşımı sosyal medyayı sallamıştı. Yeşilmen'in bu paylaşımına en dikkat çeken yorum Deniz Akkaya'dan gelmişti.

"BİRAZ DAHA SEVİŞELİM Mİ?"

Akkaya, Şebnem Ferah'ın "Günaydın sevgilim" şarkısının bir bölümünü Ali Uğur Akbaş'ın fotoğrafıyla yayınlamıştı. Eski mankenin "Günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi? Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?" şeklindeki paylaşımı Yeşilmen'i bir hayli öfkelendirmişti.

"ÇOK ŞÜKÜR AÇIKTA BİR ŞEYİMİZ YOK"

Yeşilmen, sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafa, "Mutlu yıllar aşkım. Biz doğal Türk insanıyız atletli foto ile dalga geçenler dönsün k……ç…. Gülsün. Kaldı ki yüzlerce destek mesajı aldım. Biz, oynamıyor rol ve numara yapmıyoruz, biz hayatı en doğal haliyle yaşayıp sevenlerimizle paylaşıyoruz. Bununla dalga geçmek Türk halkıyla dalga geçmektir. Çok şükür açıkta bir şeyimiz yok" notunu düşmüştü.

AKBAŞ'TAN YAYLIM ATEŞİ

Konuyla ilgili yapacağı açıklama merak konusu olan Ali Uğur Akbaş, Deniz Akkaya'ya sert sözlerle yüklenerek "Deniz Akkaya boş bir insan. Sanki basılmışız. Her şeyiyle bitmiş bir insan. Çok gereksiz bir konu yaptı." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x