Yeni Kabine 1. Meclis’te !

Yeni Kabine 1. Meclis'te !

13 Temmuz 2018 - 15:03

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1. TBMM Binası'nda Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1. Toplantısı Açılış Töreni'nde konuşuyor

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

15 Temmuz geldi çattı. 81 ilde anma törenlerimizi Ankara başta olmak üzere İstanbul'la devam ettirecek ve ikinci yılı da unutulmaz hale getireceğiz. 1. Meclis Gazi bir Meclis'ti. Şuandaki Meclis'imiz de gazilikle şereflendirilmiştir. İlk Meclis'ten bugüne kadarki tüm milletvekillerimizi saygıyla anıyoruz.

"DUYGUSALLIĞIMI HOŞ GÖRÜN"
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de gazidir. Ecdadımızın emanetini yere düşürmemek, ezanlarımı susturtmamak, bayrağı indirtmemek için alın terimizle ve gerektiğinde canımızı ortaya koyarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu töreni işte bu tarihi sürekliliğin bir devamı olarak görüyoruz. O yüzden bu duygusallığımı hoş görün. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırmanın kararlılığı ile buradayız.

"BİZİM YANIMIZDA MİLLETİMİZ VAR"
Türkiye ve Türk milleti olarak yeni bir başlangıç yaptık. Meclis'imiz, hükümetimiz en iyi icraatları yapacak. Buna inanıyorum. Yargımız bağımsız bir şekilde adaletin tecellisi için çalışacak. Sivil toplum, medya, esnaf, sanatkarımız, sporcumuz, sanatçımız milletimizin her kesimi kendi üzerine düşeni yerine getirecek ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağız. Biz milletimizle nice engelleri aşarak bugünlere gelmiş bir kadroyuz. Bizim davamız milletimizin davasıdır. Bizim derdimiz milletimizin derdidir. Bizim yanımızda milletimiz var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x