Yıpranmış Saçlara Özel Maske !

Yıpranmış Saçlara Özel Maske !

25 Haziran 2018 - 22:00

Saçlarınızı güçlü, parlak ve sağlıklı hale getirecek avokado maskesini gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz...

Yıpranmış ve onarıma muhtaç saçlar her kadının problemidir. Kullandığımız kimyasal içerikli şampuanlar, saç kremleri, spreyler, fön, maşa gibi dış etmenler sonucunda saçın doğal yapısı bozulmakla kalmıyor; aynı zamanda yıpranıyor ve matlaşıyor. Hal böyle olunca da saça ihtiyacı olan onarıcı gücü geri kazandırmak gerekiyor.

Saçı onaran avokado maskesi
Saç dökülmesini önleyen avokado aynı zamanda saçı onararak daha hızlı uzamasını da sağlar. Kısacası A,D ve E vitaminleri yönünden çok zengin olan ve çok iyi yağ asitleri içeren avokado saç için bir canlandırıcıdır. Avokado gibi muz da saçları onarır; yüksek oranda potasyum içeren muz yıpranmış saçları kurtarmada ilk başvurulacak ürünlerden biridir. Gelelim avokado ve muzlu saç maskesinin nasıl yapılacağına…

Malzemeler

11 adet avokado
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Avokadoyu püre haline gelene kadar ezin. Ardından yoğurt, bal ve zeytinyağını ekleyerek tüm malzemeyi özdeşleşene kadar karıştırın. Elde ettiğiniz maske karışımını saç diplerinden en uca kadar sürün ve bu şekilde yaklaşık bir saat bekleyin. Daha sonra saçınızı yıkayabilirsiniz. Saçınızı şampuanladıktan sonra saç kremi kullanmayı ihmal etmeyin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x