Yollar Ayrılıyor!

Yollar Ayrılıyor!

07 Ocak 2020 - 11:26

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, takımda istemediği isimleri yönetime bildirirken 7 futbolcuyla yollar ayrılıyor

 

Galatasaray'ın şampiyonluğunda pay sahibi olan Mariano ve Nagatomo takımdan ayrılmak için artık gün sayıyor. Babel, Nzonzi, Emre Mor ve Andone ile de yollar ayrılacak. Luyindama'nın sakatlığı nedeniyle sözleşmesi donduruluyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Sevilla'da forma giyen Munas Dabbur için yarışa girdi. Marca'da yer alan habere göre, siyah beyazlılar süre almakta zorlanan İsrailli futbolcuyu kiralamak istiyor. Haberde 27 yaşındaki forvet için RB Salzburg, Sporting ve West Ham United'ın yarışta olduğu belirtildi. Dabbur, bu sezon Endülüs ekibiyle 9 resmi maçta, 3 gol ve 1 asist üretti.

Stoper arayışını sürdüren Fenerbahçe için Avrupa basınından yeni bir iddia geldi. Sarı-lacivertliler, Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette'i kiralamaya çok yakın.

Transferde adı Aston Villa’yla ciddi şekilde anılan Emmanuel Adebayor için Çaykur Rizespor devreye girdi. Son olarak Dinamo Kiev’den Harmash’ı kadrosuna katan Yeşil-Mavililer yıldız oyuncu hakkında karar aşamasında.

Stoper ve kanat oyuncusu olmak üzere iki yabancı oyuncuyu daha kadrosuna katmak isteyen, bu konuda çalışmalarını da sürdüren Trabzonspor’da ikinci yarı öncesi Donis Avdijaj, Ogenyi Onazi ile Ivanildo Fernandes kadroda düşünülmüyor.

Antalyaspor, Rus savunma oyuncusu Fedor Kudryashov ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kırmızı-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Antalyasporumuz, 35 kez Rus Milli Takım formasını da giyen Fedor Kudryashov ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Fedor Kudryashov'a hoş geldin der, başarılar dileriz" denildi. Kudryashov, geçen sezon Medipol Başakşehir forması giymişti.

Hertha Berlin forması giyen 22 yaşındaki Nijeryalı savunmacı Jordan Torunarigha'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x