Zafer Çika Son Yolculuğuna Uğurlanıyor!

Zafer Çika Son Yolculuğuna Uğurlanıyor!

14 Mart 2019 - 13:52

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, içinde bulunduğu pikapın şarampole yuvarlanmasıyla hayatını kaybeden sinema ve tiyatro sanatçısı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın cenazesi son yolculuğuna uğurlanacağı camiye getirildi


Geçen Salı günü saat 18.30 sıralarında İzmir'den Çeşme istikametine giden Muammer Renda idaresindeki 35 S 7580 plakalı pikapın Narlıdere-Güzelbahçe mevkiinde şarampole yuvarlanması sonucu ağır yaralanan oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Bugün toprağa verilecek olan Zafer Çika'nın cenazesi, İzmir'deki Alsancak Hocazade Camisi'ne getirildi.
 
Öğlen kılınacak cenaze namazının ardından Çeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek olan Zafer Çika'nın musalla taşına konulan tabutunun üzerine, '35' ve 'Zafer Çika' yazılı Galatasaray takımı forması ile atkısı serildi. Yakınları tabut başında namaz saatini beklemeye başladı. 

'BENİ ÇEŞME'YE GÖM DEMET'
 
Zafer Çika'nın daha önce eşi Demet Akbağ'a "Beni Çeşmeye göm Demet" diye vasiyet ettiği, bu nedenle Çeşme'de toprağa verileceği öğrenildi.

Bu arada Zafer Çika'nın hayatını kaybetmeden önce kalbinin iki kez çalıştırıldığı ancak üçüncüde durduğu ve geri döndürülemediği ortaya çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x