Araç Başında İnfaz !

Araç Başında İnfaz !

22 Mayıs 2018 - 13:55

Eşini silahla öldüren kocaya müebbet hapis
Kadıköy'de, otomobilinin içinde eşi Selva Sağlam  Yılmaz'ı silahla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Emrah Yılmaz, "eşi tasarlayarak  kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kadıköy'de  otomobilinin içinde eşi Selva Sağlam Yılmaz'ı silahla öldürdüğü iddiasıyla  yargılanan Emrah Yılmaz "eşi tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis  cezasına çarptırıldı.

Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Emrah  Yılmaz ile taraf avukatları katıldı.

Duruşmada son sözleri sorulan sanık Yılmaz, "Olay ani gelişti. Ben  tasarlayarak öldürmedim. Öldürmek isteseydim 15 gün önce yaşanan bıçaklama  olayında öldürürdüm. Kendi ellerimle hastaneye götürdüm. Ben eşimi seviyordum.  Beni aldattığı için kendiliğinden gelişen bir olaydı. Yine de olay nedeniyle  pişmanım ve üzgünüm." dedi.

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık Emrah Yılmaz'ı "eşi  tasarlayarak kasten öldürme" suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına  çarptırdı.

Sanık Yılmaz'ın yargılama sırasındaki tutum ve davranışlarını takdiri  indirim nedeni sayan mahkeme heyeti, cezayı müebbet hapse düşürdü.

Mahkeme heyeti, sanık Yılmaz'ı ayrıca "6136 sayılı Ateşli Silahlar ve  Bıçaklar Hakkında Kanun hükümlerine aykırı ateşli silah ve mermi taşıma" suçundan  da 1 yıl 3 ay hapis ve 1500 lira adli para cezasına çarptırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x