’FENERBAHÇE GÜÇLÜ BİR TAKIM’

'FENERBAHÇE GÜÇLÜ BİR TAKIM'

19 Ekim 2016 - 20:50

FENERBAHÇE ile İngiltere ekibi Manchester United arasında yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta maçı öncesinde Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho basın toplantısı düzenledi.
Türkiye Ligi'nin kaliteli bir lig olduğunu ifade eden Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu ve yarın zor bir maç oynanacağını düşündüğünü belirtti.

Çok zor bir haftayı geride bıraktıklarını belirten Mourinho, "Son 5 maçtır yenilmiyoruz. 3 galibiyet, 2 beraberliğimiz var. İyi arkadaşlık var. Çok zor bir haftamızdı. Pazartesi, perşembe, tekrar pazar oynayacağız. Zorlukları biliyoruz. Farklı maçlarda farklı taktiklerimiz oluyor. Fenerbahçe pazar günü oynadı, biz pazartesi günü oynadık. Zor bir maç olacak, ayrıcalıklı zor bir hafta" dedi.

"ZLATAN'IN PERFORMANSINDAN GAYET MEMNUNUM"

"Zlatan'ın performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Mourinho, "Gayet memnunum, mutluyum onun performansından. Kendisini aynı kararlılıkta görmek çok güzel. Diğer arkadaşlarına müthiş yardımcı oluyor. Zlatan'dan çok iyi faydalanacaklarını düşünüyorum" cevabını verdi.

"FENERBAHÇE SEZON SONUNDA OLMASI GEREKTİĞİ YERDE OLACAKTIR"

Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen Mourinho, "Fenerbahçe sezon sonunda olması gerektiği yerde olacaktır. Türkiye ligi kaliteli bir lig. İstanbul dışından takımlar da başarılı oluyor. Fenerbahçe'nin başında tecrübeli bir hoca var. Oyuncuları kaliteli. Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu ve yarın zor bir maç oynayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Sözlerini, "Ben yarın maçtan önce kimin başlayacağını size söylemek istemiyorum. Bazen ufak tüyolar veriyorum ama söylemek istemiyorum" diyerek sürdüren Jose Mourinho, Rooney'in fiziksel olarak hazır olduğunu ancak maça başlayıp başlamayacağına henüz karar vermediğini, Luke Shaw'ın ise oynayacağını belirtti.

"DOKUNULMAZ OLAN FUTBOLCUMUZ YOK"

Son olarak bir gazetecinin "Siz Chelsea'deyken bazı futbolcuların dokunulmaz olduğunu söylemiştiniz. Şimdi de böyle bir şey söz konusu mu?" sorusunu Portekizli teknik adam, "Bu 11 yıl önceydi. Şu anda farklı bir ligdeyiz. O zaman Chelsea çok güçlüydü. Şu anda dokunulmaz olan futbolcumuz yok" şeklinde cevapladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x