CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÜMRÜKLERDEKİ YENİ UYGULAMAYI AÇIKLADI!...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÜMRÜKLERDEKİ YENİ UYGULAMAYI AÇIKLADI! 'ARTIK ÜRÜNLER CEP TELEFONUNDAN...'

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÜMRÜKLERDEKİ YENİ UYGULAMAYI AÇIKLADI! 'ARTIK ÜRÜNLER CEP TELEFONUNDAN...'

07 Kasım 2017 - 12:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız dün itibariyle ithalat ve ihracatçılara kolaylık sağlayacak uygulamayı devreye soktu. Artık ürünler cep telefonundan takip edilecek.Gümrüklerdeki yeni sistem her şeyin şeffaf hızlı ve düşük maliyetli izlenmesine imkan veriyor. Belli rakamın üzerinde ihracat yapan firmalara danışmanlık hizmeti verilecek"dedi.
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Geçen hafta yaptığı Azerbaycan ziyareti ve Bakü-Tiflis-Karas Demiryolu hattıyla yapılan çalışmaları anlattı. Geçen hafta tanıtılan yerli otomobilin 4. Atılım döneminin lokomotifi olacağını dile getiren Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nu resmen açtık. Kazakistan'dan çıkan buğday yüklü ilk tren Mersin Limanı'na öngörülen süreden çok daha önce varmıştır. Böylece aylar süren denizyolu ve çok yüksek maliyeti olan havayolu taşımacılığına alternatif yeni bir ticaret yolu ortaya çıkmış olacaktır. Önümüzdeki yıl hem turist sayısı hem turizm geliri bakımından çok daha iyi bir dönem olacaktır. Perşembe günü ise tarihi bir adıma şahitlik ettik. Türkiye'nin otomobili. Bu projeyi hayata geçirecek girişim grubunda yer alan 5 babayiğidi tanıttık. Türkiye'nin otomobili 4. Atılım döneminin lokomotifi olacak önemde görüyoruz. 

GÜMÜRKLERLE İLGİLİ YENİ DÜZENLEME

Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız dün itibariyle itilat ve ihracatçılara kolaylık sağlayacak uygulamayı devreye soktu. Artık ürünler cep telefonundan takip edilecek.Gümrüklerdeki yeni sistem her şeyin şeffaf hızlı ve düşük mliyeteli izelenmesine imkan veriyor. Belli rakamın üzerinde ihracat yapan firmalara danışmanlık hizmeti verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x