VODAFONE TÜRKİYE’DE ATAMA GERÇEKLEŞTİ !

VODAFONE TÜRKİYE’DE ATAMA GERÇEKLEŞTİ !

VODAFONE TÜRKİYE’DE ATAMA GERÇEKLEŞTİ !

18 Ocak 2017 - 17:11

Vodafone Türkiye Bireysel İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Engin Aksoy getirildi. Aksoy, Vodafone Türkiye’nin tüm bireysel pazarlama faaliyetlerinin yönetimini üstlenecek.

18 Ocak 2017 – Vodafone Türkiye üst yönetiminde yeni bir atama gerçekleşti. Engin Aksoy, Vodafone Türkiye Bireysel İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı oldu. Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini ise, aynı zamanda Ticari Operasyonlar İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten M. Sinan Kızıldağ vekaleten üstlendi.

Vodafone Türkiye'ye Nisan 2008’de Bireysel İş Birimi Direktörü olarak katılan ve daha sonra Bireysel ve KOBİ’den sorumlu Saha Satış Direktörü olarak görev alan Engin Aksoy, şirketin saha satış stratejilerinin belirlenmesinde ve satış kanallarının yapılandırılmasında ve gelişiminde çok önemli rol oynadı.

Temmuz 2012’de Kurumsal İş Biriminden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine atanan Aksoy, bu görevde geçirdiği süre boyunca, kurumlar için Yarına Hazırım Platformunun ve Dijitalleşme Endeksinin başarılı şekilde hayata geçirilmesi, Akıllı Şehirler konsepti ile Türkiye’nin dijitalleşmesine öncülük edilmesi, Red Fiber ve Esnek Tarifeler gibi yenilikçi ürün ve çözümlerin hayata geçirilmesi dahil olmak üzere birçok başarılı projeye liderlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x