KORKUNÇ ÖLÜM KAMPI ORTAYA ÇIKTI!

KORKUNÇ ÖLÜM KAMPI ORTAYA ÇIKTI!

KORKUNÇ ÖLÜM KAMPI ORTAYA ÇIKTI!

03 Mayıs 2017 - 11:23

 

Kim Jong'un korkunç ölüm kampı ortaya çıktı!

Dünyanın çok bilinmeyen denklemi Kuzey Kore...Günlük yaşamı, askeri gücü, siyasi ve ekonomik işleyişi açısından soru işaretleriyle dolu bir ülke.Son dönemde ABD'yi hedef alan sözleriyle gündemden düşmeyen Kuzey Kore bu kez kan donduran 'ölüm kamplarıyla' Nazi dönemlerini hatırlatan bir tabloyu önümüze çıkardı.

Kuzey Kore'nin hiç bilinmeyen 'ölüm kampları'nda bir dönem muhafız olarak görev yapan Lim Hye-jin, korkunç gerçekleri de ortaya çıkardı.İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Lim Hye-jin, ülkedeki dağların arkasına gizlenen kamplarda binlerce kişinin hapsedildiğini ifade etti.

"İki kardeşim bu kamplarda binlerce kişinin gözleri önünde öldürüldü" diyen Hye-jin, burada tutulan kişilerin, vahşice katledildiğini, açlığa terk edildiğini, tecavüze uğradığını ve günlerce işkence gördüğünü aktardı.

O yıllarda 20 yaşında olan Lim Hye-jin, günlerce aç bırakıldığını ifade ederken, "Kamptan kaçmak isteyenler yakalandığı zaman infaz ediliyordu" ifadelerinde bulundu.

Hye-jin, yaşadığı korkunç bir anı da şu sözlerle anlattı: "Bir gün bir kadını çırılçıplak soydular. Onu taciz ettikten sonra ateşe verip yaktılar. Oradakileri insan olarak görmüyorlar!"

Kamplarda yaklaşık 200 bin kişinin bulunduğunu belirten eski kadın muhafız Hye-jin, "İnsanları buraya sözde 'iş gücü' oluşturmak için topluyorlar, ancak hepsi gördükleri korkunç muamele sonunda ölüyor veya işkence edilerek öldürülüyor. Burada çalıştığım süre boyunca bana tutuklulara karşı sempati duymamam istendi. Korkunç şeyler gördüm" ifadelerinde bulunurken, orada görev yaptığı için son derece suçlu hissettiğini vurguladı.

Çocukların günlerce aç ve susuz bırakıldığı için ölüme terk edildiğini belirten eski muhafız, bazılarının ölüm pahasına kamplardan kaçtığını ifade etti.

Hye-jin, "Burada çalışan yetişkinler koşullara rağmen sağlıklı kalmayı başarıyorsa madenlere gönderilip en ağır koşullar altında çalıştırılıyorlar. " dedi.

 

Kim Jong'un korkunç ölüm kampı ortaya çıktı!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x