İZMİR’DE CAZ RÜZGARI!

İZMİR'DE CAZ RÜZGARI!

İZMİR'DE CAZ RÜZGARI!

19 Temmuz 2017 - 13:49 - Güncelleme: 19 Temmuz 2017 - 13:55

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan MaviBahçe AVM'de 21-22-23 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Jazz Festivali'nde, Kerem Görsev ve Fatih Erkoç da sahne alacak.
Dünyaca ünlü Türk ve yabancı jazz müzisyenlerinin sahne alacağı Jazz Festivali üç gün sürecek. Ülkemizdeki önemli jazz sanatçılarından Kerem Görsev ve Fatih Erkoç da müzikseverlerle buluşacak. Etkinliğin ilk günü Ramona ve Jazz Quartet, Fatih Erkoç ve Tolga Bilgin Quintet, Emin Fındıkoğlu+12 ve Jam Session jazz tutkunlarıyla buluşacak. İkinci gün Tuncay Kayış ve Jazz Quintet, Kerem Görsev Quartet, Sibel Köse Quintet sahne alacak. Katılımcıların ücretsiz takip edebileceği festival, Daddy Mc Swing ve Vegas Project, Elif Çağlar ve Della Miles konserleriyle son bulacak.

"MÜZİKSEVERLERİ BEKLİYORUZ"

Kültür-sanat, Moda ve spora önem verdiklerini belirten MaviBahçe yetkilileri, “İzmir’in yeni yaşam merkezi olan MaviBahçe olarak kültür-sanat, moda ve spor temalı etkinlikler yapmaktan, amatör ve profesyonel sanatçılarımızı, sporcularımı ve modacılarımızı ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Büyük bölümünü kent meydanında düzenlediğimiz etkinliklerimize yoğun katılım gösteren ziyaretçilerimiz bize güç ve moral veriyor. Üç gün sürecek Jazz Festivali kapsamında dünyaca ünlü Türk ve yabancı jazz sanatçılarını ağırlayacağız. Birbirinden muhteşem performansların sergileneceği konserlere tüm müzikseverleri bekliyoruz” dedi.

21 Temmuz'DA ERKOÇ, 22 TEMMUZ'DA GÖRSEV

Ülkemizin önemli jazz piyanistlerinden Kerem Görsev, 2008 yılında kurduğu Kerem Görsev Quartet adlı grubuyla jazz hayranlarına müzik dolu anlar yaşatacak. Londra Filarmoni Orkestrası, St. Petersburg Filarmoni Orkestrası gibi birçok orkestrayla konserler veren Görsev, 22 Temmuz Cumartesi günü müzikseverlerle olacak. Jazz müziğin ülkemizdeki bir diğer temsilcisi olan Fatih Erkoç ise 21 Temmuz Cuma günü Kent Meydanındaki konser alanında hayranlarıyla buluşacak. Erkoç, son olarak Kerem Görsev ile birlikte 'Lady From İstanbul', 'Seher Yeli' ve 'Yanında Her Kimse' albümlerini sevenleriyle paylaşmıştı.

Birinci Gün - 21 Temmuz Cuma
  19.00 Ramona & Jazz Quartet
  20.00 Fatih Erkoç & Tolga Bilgin Quintet
  22.00 Emin Fındıkoğlu + 12
  23.30 Jam Session

2. Gün 22 Temmuz Cumartesi
  19.00 Tuncay Kayış & Jazz Quintet
  20.30 Kerem Görsev Quartet
  22.00 Sibel Köse Quintet

3. Gün - 23 Temmuz Pazar
  19.00 Daddy Mc Swing & Vegas Project
  20.30 Elif Çağlar
  22.00 Della Miles

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x