MAHALLELİ FUHUŞ YAPILAN EVİ YAKTI

MAHALLELİ FUHUŞ YAPILAN EVİ YAKTI

Konya'da, kullanılmayan boş bir evde fuhuş yapıldığını öne süren mahalle sakinleri, olaya tepki göstererek evi ateşe verdi.

30 Haziran 2017 - 15:35

Konya'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması beklenen boş eve eşya koyarak fuhuş yaptıkları iddia edilen şahıslara tepki gösteren mahalle sakinleri, evdekileri kovalayarak evi ateşe verdi.

FUHUŞ YAPILAN EVE GELENLER ATEŞ AÇTI
Olay dün gece saat 23:30 sıralarında Konya'nın Meram ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması beklenen ve sahibinin şehir dışında olduğu öğrenilen iki odalı tek katlı bir müstakil evde fuhuş yapılmaya başladı. Mahalle sakinleri bu durumdan şikayetçi olurken, dün akşam evde biri kadın iki kişi olduğu sırada, aralarında husumet bulunan bir başka bir grup eve gelerek çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

SİNİRLİ MAHALLELİ EVİ ATEŞE VERDİ
Yaşananlara bir araya gelerek tepki gösteren mahalle sakinleri, içerideki iki kişiyi kovalayarak evi ateşe verdi. Evdeki eşyaların yanması da cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Alevler içerisinde kalan evdeki yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Adrese gelen polis ekipleri de çevrede inceleme yaparak vatandaşlarla görüştü. Polis ekipleri silahla ateş edenleri yakalamak için çalışma başlattı.

"MAHALLEMİZDE BÖYLE BİR ŞEY OLMASINA ÇOK SİNİRLENDİK"
Mahalle sakini gençler, Muhacir Pazarı ve Eski Garaj civarında da buradaki kadınların fuhuş yaptıklarını iddia ederek, "Daha önce aralarında husumet bulunan kişiler eve gelerek kavga ediyorlar. Sonra olaya sinirlenen grup silahla ateş ederek kaçıyor. Mahallemizde böyle bir şey olmasına biz çok sinirlendik. Bizim mahalleli de toplanarak evi yakıyor" dedi.

"EVİN KIRIK KAPISINI YAPTIRIP, FUHUŞA BAŞLADILAR"
Mahalle sakinlerinden yaşlı bir vatandaş da, 3-4 ay önce evin kırık kapısının yaptırıldığını, 4 bayanın fuhuş yapmaya başladığını belirterek, "Evle kalmadılar, evin karşısındaki boş arazide de araç içerisinde fuhuş yaptılar. Benim evim de karşıda. Mahalle sakini olarak bıktık" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x