ÖNÜNDEKİ YOLCUNUN MESAJINI OKUDU VE ORTAYA ÇIKARDI!

ÖNÜNDEKİ YOLCUNUN MESAJINI OKUDU VE ORTAYA ÇIKARDI!

ÖNÜNDEKİ YOLCUNUN MESAJINI OKUDU VE ORTAYA ÇIKARDI!

05 Ağustos 2017 - 18:01

ABD'de, kalkmak üzere olan yolcu uçağında önündeki yolcunun yolladığı cep telefonu mesajlarını gören yuva öğretmeni, çocuk tacizcilerini yakalattı.
ABD'de Seattle-San Jose uçağında seyahat eden bir yuva öğretmeni, tesadüfen önünde oturan adamın yazdığı mesajlara şahit oldu. Büyük bir telefon kullanan ve mesajını büyük fontlarla yazan adamın, muhatap olduğu kişiye igrenç bir tacizden bahsettiğini fark eden öğretmen, hemen mesajların fotoğrafını çekip, mürettebata bilgi verdi.
İNER İNMEZ GÖZALTI

Southwest Airlines uçağının mürettebatı, kadının bilgi vermesi üzerine polise ihbarda bulundu.
İhbarın ardından mesajları yazan Michael Kellar Mineta San Jose Uluslararası Havaalanı'na inişin hemen ardından gözaltına alındı."GENÇ HANIM OLMASAYDI CİNSEL SALDIRI DEVAM EDECEKTİ"

San Jose Polisi'nden Dedektif Brian Spears, öğretmenin harekete geçmeseydi, Kellar'ın yakalanamayacağını söyledi. Spears, "Bu genç hanım olmasaydı, cinsel saldırı devam edecekti" dedi ve Kellar'ın aldırış etmeden büyük fontlarla mesaj atmayı sürdürmesinin ve fotoğraflarının çekildiğini fark etmemesinin kaygı verici olduğunu da ekledi.
5 VE 7 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLAR TACİZ KURBANI

Yaşları 5 ve 7 olan iki çocuğun da cinsel taciz kurbanları olduğu belirtildi.
SEVGİLİSİ DE GÖZALTINA ALINDI

Kellar'ın attığı mesajların sadece bir fantazi olduğunu iddia ettiği ancak polisin araştırması sonucu, Kellar'ın bir yıldır beraber olduğu sevgilisi Gail Burnworth'ün de gözaltına alındığı belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x