FERNANDAO İÇİN YUSUF ERDOĞAN VE 2 MİLYON EURO

FERNANDAO İÇİN YUSUF ERDOĞAN VE 2 MİLYON EURO

Fenerbahçe, Fernandao'yu isteyen Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'ın bonservisini ve 2 milyon Euro istedi. Pazarlıklar devam ediyor.

31 Mayıs 2017 - 08:49

Fenerbahçe, önümüzdeki sezon transferine kaynak oluşturmak için elindeki bazı isimlerle yolları ayırmayı düşünüyor.
Bunların başında Simon Kjaer ile Robin van Persie gelse de Fenerbahçe'nin kapısı çok daha ilginç bir isim çalındı: Jose Fernandao. Atiker Konya maçında kolu kırıldıktan sonra sezonu kapatan Brezilyalı yıldız ülkesine dönmüştü. 30 yaşındaki golcüye doğduğu yerin takımlarından Bahia kanca atmıştı. Ancak Kanarya 5 milyon Euro isterken, Brezilya temsilcisinin teklifi 2 milyon Euro'da kalmıştı.
Fernandao'ya ikinci teklif ise yurt içinden, Trabzonspor'dan geldi.


GERGİNLİK AZALACAK
Trabzonsporlu yöneticiler, Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında Fernandao için rakam istediler. Sarı-lacivertliler, Bahia'dan istedikleri 5 milyon Euro'yu Trabzonspor'a da ilettiler.


Bordo-mavililer bu rakamı fazla bulurken işin içine takas formülü girdi. Karadeniz Fırtınası'nda fazla şans bulamayan Yusuf Erdoğan'ın bu transferde takasa girebileceği kaydedildi. Sarı-lacivertliler, Yusuf Erdoğan artı 2 milyon Euro'ya bu işin bitebileceğini belirttiler. Taraflar net bir anlaşmaya varmasa da pazarlıklar devam edecek.
Bu süreçte iki kulüp arasında Mehmet Ekici transferi nedeniyle yaşanan gerginlik de azalacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x