YANGIN ÇIKAN EVDE CESET BULUNDU!

YANGIN ÇIKAN EVDE CESET BULUNDU!

YANGIN ÇIKAN EVDE CESET BULUNDU!

23 Mayıs 2017 - 11:44

Kadıköy'de bir evde çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, daha önce öldüğü belirlenen bir kadının cesedini bulduKadıköy'de bir evde çıkan yangını söndüren itfaiye  ekipleri, daha önce öldüğü belirlenen bir kadının cesedini buldu.

    Edinilen bilgiye göre, Caferağa Mahallesi Neşe Sokağı'ndaki 4 katlı  binanın giriş katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


    İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk  edildi. Yangını büyümeden kontrol altına alan itfaiye ekipleri, daha sonra Duman  tahliyesi yaptı.

    Evde yaşayan ve akıl sağlığının yerinde olmadığı belirtilen Asuman Nur  Cezairlioğlu, itfaiye ekiplerinin çalışmasını dışarıdan izledi.

    Çalışmaların ardından evde inceleme yapan ekipler, alt katta biriken  çöplerin arasında, daha önce öldüğü belirtilen ve çürümeye başladığı görülen  Cezairlioğlu'nun annesi Sevgi İzmirli'nin cesediyle karşılaştı.

    Ceset, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından  Haydarpaşa Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Bina sakinleri, İzmirli'yi uzun süredir görmediklerini belirterek, çok  miktarda çöp biriken evden gelen kokudan da rahatsızlık duyduklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x