FENERBAHÇE’DEN GALATASARAY’A 18 SAYILIK FARK!

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A 18 SAYILIK FARK!

14 Kasım 2016 - 09:40

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A 18 SAYILIK FARK!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı konuk etti.
Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank : 92-74

Son periyotta gergin geçen maçta Başkan Aziz Yıldırım anons yaparak tribünleri sakinleştirmek zorunda kaldı.

KENDİ SAHASINDA 22 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Rakibine 5 yıldır sahasında yenilmeyen Fenerbahçe, Ülker Sport Arena'daki maçtan yine galip ayrıldı. Fenerbahçe ezeli rakibini yenmenin yanı sıra kendi sahasında oynadığı son 22. maçını da kazandı.

THY Avrupa Ligi'nde 28 Ekim'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçta Fenerbahçe deplasmanda rakibini 16 sayı farkla 103-87 mağlup etmişti.
Maça iyi ve hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Birinci periyotu Galatasaray Odeabank 20-19 önde tamamladı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk periyotun ardından 2. periyot da çekişmeli geçti ama evsahibi Fenerbahçe öne geçmeyi başardı: 41-39

FARK 3. PERİYOTTA AÇILDI

3. periyotta 21-7 üstünlük sağlayan Fenerbahçe farkı açarak skoru 62-46'ya getirdi.

Galatasaray son çeyrekte de sayı üretmekte zorlanırken Fenerbahçe sahada şov yapmaya başladı. Paslaşmalarda taraftarlar oley çekerken fark maçın bitimine 4 dakika 42 saniye kala 22 sayıya kadar ulaştı.

POTA ARKASINDAKİ TARAFTARLAR MAÇIN DURMASINA NEDEN OLDU

Ancak bir ara pota arkasındaki taraftarların tepkileri maçın kısa süreli durmasına neden oldu. Sarı-Lacivertli taraftarlar Galatasaray yedeklerinin olduğu bölümden kendilerine el-kol hareketi yapıldığını belirterek, öfkelendiler.

Takımı desteklemelerini isteyen ve daha sakin olmalarını belirten Başkan Aziz Yıldırım , taraftarlara mikrofonu alarak seslendi.

MELİH DE ANONS YAPTI

Taraftarların tepkisi hemen dinmezken, Obradovic de kaptan Melih Mahmutoğlu'ndan uyarı yapması istedi. Başkan Yıldırım'ın ardından 1 dakika sonra bu kez anons yaparak taraftarları sakinleştiren Melih oldu. Mücadeleyi Fenerbahçe 18 sayı farkla 92-74 kazandı.

GALATASARAY BAŞKANI DA SALONDA MAÇI İZLEDİ

Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de salonda maçı izledi. Galatasaray'ın Başkanı beraberindeki yöneticilerle Ülker Arena'da derbiyi yakından takip etti. Uzun süredir Galatasaray Kulübü Başkanı Fenerbahçe deplasmanına gitmiyordu. Bu arada salona gelen yaklaşık 10 bin taraftara küçük boyutta Fenerbahçe bayrakları dağıtıldı.

1. periyot: 19-20

2. periyot: 22-19

3. periyot: 21-7

4. periyot: 30-28

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x