ÖDEMİŞ’TE MUSTAFA CECELİ KONSERİ

ÖDEMİŞ'TE MUSTAFA CECELİ KONSERİ

21 Ekim 2016 - 13:17

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Mustafa Ceceli konseri düzenlendi. Saraçoğlu Stadyumunu dolduran binlerce kişi coşkulu bir şekilde eğlendi.

 

Ödemiş Belediyesi, 20 Ekim Perşembe akşamı saat 20:30’da Saracoğlu Stadyumunda Mustafa Ceceli konseri düzenlendi. Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, meclis üyeleri ve binlerce kişinin katılım sağladığı konser coşkulu bir şekilde geçti.

 

Pop müziğinin sevilen isimlerinden olam Mustafa Ceceli’nin seslendirdiği şarkılara stadyumdaki binlerce kişi eşlik etti. Sanatçı konserde bugüne kadar çıkardığı albümlerdeki sevilen şarkılarının yanı sıra söylediği Karadeniz şarkılarıyla da izleyicilerin beğenisini kazandı.

 

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, yaptığı konuşmada; “Mustafa Ceceli’nin konserinin Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken, bugün başlayan 12. Süs Bitkileri ve Fidancılık fuara kapsamında organize etmeye çalıştık. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

Başkan Mahmut Badem Mustafa Ceceli’ye Ödemiş’in simgesi olan efe heykeli takdim etti. Ayrıca Ödemiş ipeği üzerine eşi ve kendisinin baş harflerinin işlendiği ipek mendil ve Ödemiş Belediyespor forması hediye edildi. Ödemiş

Belediyespor formasını giyen Mustafa Ceceli, konser sonunda kadar şarkıları üzerindeki forma ile seslendirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x