KURAN KURSUNDA ÇOCUK DÖVEN HOCA BAKIN İFADESİNDE NE DEDİ !

KURAN KURSUNDA ÇOCUK DÖVEN HOCA BAKIN İFADESİNDE NE DEDİ !

KURAN KURSUNDA ÇOCUK DÖVEN HOCA BAKIN İFADESİNDE NE DEDİ !

15 Ocak 2017 - 20:10

Sakarya'nın Erenler İlçesi’nde, Kuran kursunda küçük yaştaki çocuğu terlikle döverken görüntüleri sosyal medyada yayınlanması üçerine gözaltına alınan 55 yaşındaki Şükrü Yılmaz ifadesinde, "Ders yapmadığı için dövdüm, hata ettim" dedi. Mağdur A.P'nin (13) ise emniyetteki ifadesinde, Ş.Y'nin değişik tarihlerde derslerini veremediği için terlik ve bazen tokatla vücudunun çeşitli yerlerine vurmak suretiyle 10-15 kez kendisini dövdüğünü, bu dayak olayını sınıftaki 8-10 öğrencinin de gördüğünü ve onların da dayak yediğini söylediği öğrenildi.

Erenler Çaybaşı Yatılı Kuran Kursu’nda görevli Yılmaz’ın bir çocuğu terlikle döverken çekilen görüntüler sosyal medyada yer aldı. Sınıfta köşeye sığınan küçük çocuk ağlarken, Yılmaz’ın peş peşe terlikle çocuğa vurması tepki çekti.

Sakarya Müftü Vekili Nejat Arman olayın 15 Temmuz darbe girişiminden önce meydana geldiğini belirterek, "Bu görüntüler Erenler’de bulunan Kuran Kursu’nda 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde çekilmiş. Görüntüyü çeken de küçük çocuğun arkadaşı. Çocuğun anne babası şikayetçi olmadı. Amcası şikayetçi olunca idari soruşturma başlattık. Araya darbe girişimi girince süreç uzadı. Görüntülerdeki görevli de emekliye ayrıldı. İdari soruşturma halen sürüyor. İdari soruşturmaya göre gereken yapılacaktır" diye açıklamada bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x