KONAK’TA KELEPİR SATIŞ

KONAK’TA KELEPİR SATIŞ

KONAK’TA KELEPİR SATIŞ

06 Kasım 2017 - 11:48

 

Son iki yazımız da görüleceği üzere, burada üzerinde durduğumuz konu;

Tutarlı olmak ve yasaların bize vermiş olduğu imkanları kamu yararına kullanmakla alakalı olmasıdır. Geçen senelerde kanunlarımızda değişiklik olmamasına rağmen, benzer konularda farklı bakış açıları ile durum değerlendirmesi yaparak ve kanunları eğip-bükerek sonuca ulaşmak sadece Konak halkının vergileri ile sahip olunan mülkiyetleri, yok pahasına satmaktır.

Altın yumurtlayan tavukları keserek nereye kadar yol alınabilir.

Belediye şirketlerinin durumu ortada iken; Her sıkışıklıkta bir yeri satarak yol almak, sorunlara lokal anestezi uygulamaktır.

Sayın Meclis üyesinin dün yola çıktıklarını, yolda terk ederek cephe gerisinde Sayın Sema Pekdaş’ın can simidi rolünü üstlenmesi manidardır.

Konak Meclisi ihtisas komisyonlarının hiçbirisinde görev almayan ve Eylül Meclisinde Sayın Başkanın vermiş olduğu pası iyi değerlendiren Sayın Meclis Üyesi, önümüzdeki günlerde Belediye Başkan Yardımcılığına şimdiden göz kırpmıştır. Merakımı mazur görün… Meclis öncesi; Sayın Başkan ile Sayın Mehmet Ali Büyükkayıkçı bir araya gelmiş midir? Başkent Üniversitesine yapılacak olan satış işini baş başa görüşmüş müdür? Bu konuda Sayın Meclis Üyesinden bir cevap beklemek en doğal hakkımızdır. Kamunun malı satılırken, kamuoyunun haberdar olması kadar doğal olmayan ne olabilir ki! izlenenhaberanaliz@gmail.com adresimiz cevap hakkını kullanmak isteyen tüm taraflara açıktır ve virgülüne dokunmadan tarafımızdan yine burada yayımlanacaktır.

Dün pazaryerini sat.

Sonrasında benzin istasyonunu sat.

Bugün Başkent Üniversitesine yer sat.

Sata sata heybede bir şey kalmayacak. Bu satışlar yerine zorda olan Belediye şirketleri satışı yapılan yerlere hissedar yapılamaz mıydı ? Ve yahut düzenlenecek protokol ile sürekliliği olan kazanç kapıları açılamaz mıydı ?

Ne yazık ki sermaye grupları karşısında seçilmiş olanların tavrı bu kadar net olabiliyor. Sat-Sat…Sattım.

Kılıçdaroğlu, Haberal’ı ziyaret ediyor.(16 Ağustos) Önerge Meclise geliyor. Büyükkayıkçı savunma geliştiriyor, önerge Meclis’ten geçiyor.(07 Eylül) Sema Hanım 2019 adaylığını açıklıyor. (26 Eylül) Sema Hanım Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ediyor.(11 Ekim) Ve…sırada Büyükkayıkçı Başkan Yardımcısı oluyormuş.

Benimkisi deli saçması öngörüler.

Sevgili dostlar demem o ki; Emek verenlerin Belediye şirketlerinde yarınlarına umutla bakabilmesi için, bağımsız ve karlı bir çatı altında terlemesi gerekmektedir. Satarak anlık çözümlerden ziyade devamlılığı ancak ve ancak bu gibi imkanları doğru kullanarak gerçekleştirmek mümkündür.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x