200 POLİS İLE ŞAFAK OPERASYONU!

200 POLİS İLE ŞAFAK OPERASYONU!

200 POLİS İLE ŞAFAK OPERASYONU!

31 Mart 2017 - 10:43

11 sürgülü demir kapı ve 2 güvenlik kamerasına rağmen polisten kaçamadılar. Polis yaptığı operasyonda alem yapıldığı tahmin edilen evin damından kaçmaya çalışan 7 kişi gözaltına aldı. Gaziantep'te 300 polisli şafak operasyonunda, 35 kilogram uyuşturucu ele geçirildiGAZİANTEP'te, 200 polisin katılımıyla 36 adrese yönelik eş zamanlı operasyonda 35 kilo esrar ile bir miktar eroin ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken 15 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat polisleri eşliğinde zırhlı araçlarla kentteki 36 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu operasyonları için eğitilen 'Alex' adlı köpekle aramaların da yapıldığı  operasyonda  koçbaşı ile açılarak girilen evlerde arama yapıldı.GÜVENLİK KAMERALARIYLA DONATILMIŞ

Operasyonda basılan Fırat Mahallesi'ndeki bir evin giriş kapısının 12 kilitle güçlendirildiği ve dört tarafından güvenlik kameralarıyla izlendiği ortaya çıktı.

Operasyonda toplam 35 kilo esrar ile bir miktar eroin, çok sayıda uyuşturucu hap, 1 tabanca, 50 mermi ve 5 fişek ele geçirilirken, 15 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, kelepçelenerek sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x