VE TARTIŞMALARIN ODAĞINDAKİ HEYET TÜRKİYE’DE !

VE TARTIŞMALARIN ODAĞINDAKİ HEYET TÜRKİYE'DE !

05 Ekim 2016 - 16:57

Almanya Federal Cumhuriyeti Federal Meclis Savunma Komisyonu üyeleri, Alman askerlerini ziyaret etmek amacıyla İncirlik Üssü'ne geldi.

Almanya Federal Cumhuriyeti Federal Meclis Savunma Komisyonu üyeleri, Alman askerlerini ziyaret etmek amacıyla İncirlik Üssü'ne geldi. Alman milletvekili heyetini taşıyan uçak, merkez Sarıçam ilçesindeki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığına iniş yaptı.

200 ALMAN GÖREV YAPIYOR

Yaklaşık 200 Alman askerinin görev yaptığı üsse gelen gelen heyette, Almanya Parlamentosu Savunma Komisyonu Başkan Yardımcısı Karl Lamers ile diğer milletvekilleri Agnieszka Brugger, Ingo Gaedechens, Florian Hahn, Rainer Arnold, Karl Heinz Brunner ve Alexander S. Neu'nun yer aldığı öğrenildi.

ZİYARET BASINA KAPALI

Terör örgütü IŞİD'e karşı mücadele eden ve uluslararası koalisyonun üyelerinden olan, bu kapsamda geçen ocak ayında İncirlik Üssü'ne Tornado tipi keşif uçakları ve bir tanker uçak konuşlandıran Almanların ziyareti, basına kapalı devam ediyor.

İNCİRLİK'TE DİKKAT ÇEKEN HAREKETLİLİK

Alman milletvekili heyetini taşıyan uçağın, Komutanlığa iniş yaptığı sırada üste ayrıca çok sayıda savaş, kargo ve tanker uçağının iniş-kalkış yaptığı gözlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x