DÖKÜMCÜLER SİTESİ’NDEN BORNOVA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

DÖKÜMCÜLER SİTESİ'NDEN BORNOVA BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

31 Ekim 2016 - 12:11

Dökümcüler Sitesi’nden Bornova Belediyesi’ne teşekkür

Sanayi siteleri belediye projeleri ile güzelleşiyor

Bornova Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren sanayi sitelerinin her konuda yanında olmaya devam ediyor. Site yönetimi ile ortak çalışmalar yapan Bornova Belediyesi, sorunlara çözümler üretirken iş ortamlarının daha yaşanılabilir ve çevreye duyarlı kalması için de projeler geliştiriyor. Bu kapsamda Işıkkent Dökümcüler Küçük Sanayi Sitesi’ne yapılan hizmetler de site esnafı ve yönetimince takdirle karşılandı. Site için yapılan çalışmaları anlatan İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü, “Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila her zaman bize destek oldu. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

İnsana yatırımı öncelik olarak belirleyip proje ve hizmetleri hayata geçiren Bornova Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mahallelere yapılan hizmetlerin yanında sanayi sitelerinde esnafın istekleri doğrultusunda da projeler hayata geçiriliyor. Sanayi sitelerinin sorunları site yönetimleriyle el ele verilerek çözülüyor. Bu sitelerden biri olan Işıkkent Dökümcüler Küçük Sanayi Sitesi esnafı ve yönetimi yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Işıkkent Dökümcüler Küçük Sanayi Sitesi içinde 105 işyeri bulunuyor. Yaklaşık olarak bin 500 kişinin istihdam edildiği Site’de, temizlik çalışmaları Bornova Belediyesi ekiplerince düzenli olarak yapılırken, peyzaj çalışmalarıyla da temiz ve güzel bir görüntüye kavuşması sağlanıyor.

İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü, “Sitemizin temizliği, düzeni ve ağaçlandırması örnek oluyor. Belediyemiz geçen yıl burada bulunan molozları temizledi. Ağaçlandırma çalışmaları yaptı. Ayrıca site içinde bulunan 3 adet parkımızı yenileyerek peyzaj çalışması yaptı. Ağaçlık alanlarımızın sulamasını da belediye yapıyor. Ayrıca belediye ekipleri her gün düzenli olarak sokaklarımızı temizliyor” dedi.

 

Başkan sorunları yerinde görüp çözüyor

Site esnafının ve yönetiminin çevre konusunda duyarlı olduğunu anlatan Muzaffer Üründü, “Geçtiğimiz yıl İZKA’dan 600 milyona yakın bir destek alarak sitemizi doğalgaza geçirdik. Böylece çevreye verdiğimiz zararı azaltmış olduk” diye konuştu. Bornova Belediyesi’nin

kendilerinden gelen her talebe olumlu yaklaştığını da anlatan İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Üründü, “Özellikle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya bu konuda teşekkür ederiz. Başkanımız buraya gelerek sorunlarımızı yerinde de inceliyor. Esnafla konuşarak onları dinliyor. İmkanlar dahilinde olabilecek her yardımı kendilerinden alabiliyoruz” dedi.

Esnafla sık sık biraraya gelerek onları dinleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova, içinde bir çok sanayi sitesi barındıran bir sanayi kenti. İşyerlerinin olduğu bu ortamda günlük nüfus oranı da artış gösteriyor. Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda çalışması için elimizden gelen desteği göstermeye çalışıyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x