EN KORKUNÇ 10 KORKU FİLMİ

EN KORKUNÇ 10 KORKU FİLMİ

EN KORKUNÇ 10 KORKU FİLMİ

01 Ocak 2017 - 09:40

Öncelikle korku filmi denen şeyle başlayalım. İnsan neden korku filmi izler? Korku filmlerini sevmek enteresan bir şeydir. İnsan nasıl bir kafadadır ki kendini germek, yüreğini ağzına getirmek, her kapı gıcırtısında en ufak seste irkilmek ister?

Bence dram izleyip ağlama ya da komedi izleyip gülme arzusu ne kadar doğalsa korkma arzusu da bir o kadar doğaldır. Bir de şu tepki vardır: “Korku filmi mi? Neee?” ay aman yok ben almayım, alana da mani olmayım cinsinden.. Bunlar adama ağız tadıyla korku filmi izletmeyenlerdir ki en kısa sürede iletişiminizi kesiniz kendileriyle! Neyse konumuza dönersek bendeniz taa küçüklüğünden beri bildiğiniz bacak kadar velet olduğum zamanlardan beri korku filmi izlerim ve nedense bundan büyük keyif alırım.

Şimdi yavaştan yavaştan neden böyle bir başlık seçtiğimi de anlatarak sizlere naçizane en sevdiğim korku filmlerinden hazırladığım bir derlemeyi sunacağım izninizle… Buralardan bazılarınızın “Korkunç korku filmi ne ola ki? Korku filmi dediğin zaten korkunç olur oğlum!” dediğini duyar gibiyim ama aslında işin aslı öyle değil arkadaşlar.

Korku filmleri konusundaki yıllara dayanan tecrübelerime göre son yıllarda korku film sektörü içler acısı bence, artık iyi yapımlar, güzel konular yok maalesef L tabi “hiç” yok demeyelim ama daha iyi olmasını ümit ediyorum kendi adıma. Hepimiz tarzı ne olursa olsun film seyretmeden önce araştırır, otoriteler filme kaç puan vermiş bakarız değil mi? Hani otoritelerin verdikleri puanlara göre filmleri izliyoruz ya! Korku filmlerinde “otorite” olsa olsa etrafa saçtığınız yusuf yusuf sayılarınızdır bence! İşte tam bundan mütevellit bu başlık bu yazıya çok iyi gitti, ben otorite falan anlamam yusuflarıma bakarım ne kadar yusuf o kadar iyi korku! Yıllardır denk geldiğim hemen her filmi izlemeye çalıştım, izleyemediğim filmler eminim ki çoktur ama eğer siz de benim gibi “korku filmi” tutkunuysanız aşağıda kısa kısa notlarımı da içeren filmleri eğer izlemediyseniz bugünden itibaren izlemeye başlayın </p>
                                </div>
                                <div class=

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x