FAHRİYE EVCEN VE FATİH AKIN DÜNYA ÇAPINDA PROJE

FAHRİYE EVCEN VE FATİH AKIN DÜNYA ÇAPINDA PROJE

70. Cannes Film Festivali'nde buluşan Fahriye Evcen ile Fatih Akın'ın Türkiye'yle ilgili dünya çapında bir projeye imza atacakları konuşuluyor.

01 Haziran 2017 - 22:10

70. Cannes Film Festivali'nde buluşan Fahriye Evcen ile Fatih Akın'ın Türkiye'yle ilgili dünya çapında bir projeye imza atacakları konuşuldu.
Oyuncu Fahriye Evcen ile dünyaca ünlü Türk yönetmen Fatih Akın'ın 70. Cannes Film Festivali'nde sürpriz bir proje için bir araya geldikleri öğrenildi. Yaptığı filmleriyle dünya çapında bir üne sahip olan Akın ile Evcen, Türkiye ile ilgili özel bir filme imza atmaya hazırlanıyor. Ünlü isimler, düzenlenen etkinlik kapsamında senarist ve yapımcı Nur Türkşen ve Hakan Türkşen ile bir araya geldi.

DÜNYA ÇAPINDA PROJE GELİYOR
Projenin detaylarını konuşarak fikir alışverişinde bulunan ekibin yer alacakları film ise bir hayli iddialı… Çalışmanın dünya çapında büyük bir ses getirmesi bekleniyor. Evcen'in ise böyle bir projede yer alarak adını daha fazla ülkede duyuracağı iddia edildi.

FATİH İLE FAHRİYE AYNI FİLMDE
Kültür Bakanlığı'nın davetlisi olarak Cannes'da bulunan senarist ve yapımcı Nur Türkşen ve Hakan Türkşen, ünlü yönetmen Fatih Akın ile Fahriye Evcen'le buluşup yeni projeyi sundu.

"FLAŞLARIN HEPSİNİ KENDİNE ÇEVİRECEK"
Hatırlanacağı üzere Cannes'te basının ilgisini çekmeye başaramayan Fahriye Evcen'le ilgili "Hırs yaptı, önümüzdeki yıl flaşların hepsini kendine çevirecek" yorumları yapıldı.
İşte Cannes'teki o kareler;

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x