ÜNLÜ SANATÇIDAN KÖTÜ HABER

ÜNLÜ SANATÇIDAN KÖTÜ HABER

11 Ağustos 2016 - 23:59

Naşid

Ses sanatçısı Onur Akay, kanserle savaşan usta sanatçı Naşide Göktürk için 'Dayan yüreğim' diyerek dua istedi. 1994 yılında 'Yüreğim Rehin' isimli şarkısı ile müzik dünyasına giriş yapan ve daha sonra Kan Kırmızı, Kimsem Yok ve Unutmak İstiyorum adlı albümleriyle milyonların beğenisini kazanan Naşide Göktürk’ten, hayranlarını ve sanat camiasını üzecek bir haber geldi.

Göktürk’e, 27 Temmuz 2015'te Akciğer ve Pankreas kanseri teşhisi konulduğunu, geçen sene Ağustos ayında Twitter adresinden duyuran ünlü sanatçı Onur Akay, tam bir sene sonra Göktürk’ün fotoğrafını paylaştı ve artık hiç yürüyemediğini açıkladı.

DAYAN YÜREĞİM!

Onur Akay , “Bizlere yüreği, kansere ise ciğeri rehin Naşide Göktürk, maalesef artık hiç yürüyemiyor! Şimdi biz ona "Dayan Yüreğim" diyoruz ve sevenlerinden dua istiyoruz.” notunu düştü. Ünlü sanatçının bir arkadaşı ile çekildiği fotoğraf karesinde ise, tekerlekli sandalyedeki görüntüsü dikkat çekti. Kanser tedavisi görmeye başladıktan sonra Bodrum’a yerleşen Naşide Göktürk, geçtiğimiz aylarda birkaç kez stüdyodan ambulans ile hastaneye yetiştirilmesine rağmen vazgeçmemiş ve “Çocukluğumu Uçuruyorum” isimli yeni albümünü piyasaya çıkarmıştı.

e Göktürk artık hiç yürüyemiyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x