ALTIN FİYATLARI

ALTIN FİYATLARI

ALTIN FİYATLARI

16 Nisan 2017 - 09:29

Altın fiyatları her geçen gün çok daha fazla bir şekilde yükselmeye devam ediyor. 16 Nisan Pazar günü altın fiyatı ne oldu? Altındaki yükseliş ne kadar sürecek? Geçen hafta doların düşüşe geçmesi altını biraz daha hareketlendirmişti ve altın yükselmeye başlamıştı. Gram altın ise haftanın rekortmeni olmuştu. Peki şimdi altının fiyatı ne kadar ve altın 16 Nisan’da güne nasıl başladı haberin detayında…
yükselmeye devam ediyor. 16 Nisan Pazar günü altın fiyatı ne oldu? Altındaki yükseliş ne kadar sürecek? Geçen hafta doların düşüşe geçmesi altını biraz daha hareketlendirmişti ve altın yükselmeye başlamıştı. Gram altın ise haftanın rekortmeni olmuştu. Peki şimdi altının fiyatı ne kadar ve altın 16 Nisan’da güne nasıl başladı haberin detayında…

Altın fiyatları son günlerde yükselmeye devam ediyor ve hiçbir şey altının önüne geçmiyor. Herkes altın ne zaman düşüşe geçecek diye beklerken, altın her gün biraz daha yükselmeye devam ediyor. Son zamanlarda yaşanan jeopolitik olayların doların sert bir düşüşüne sebebiyet göstermişti. Bununla birlikte ABD başkanı Donald Trump ve ABD Merkez Bankası’nın da açıklamaları bu düşüşlerde büyük bir rol oynamıştı. Peki bu düşüşten sonra yükselen altının 16 Nisan’da fiyatı ne kadar oldu?

GRAM ALTIN YENİ REKORUNU KIRDI

Yükselişini hiç durmadan devam ettiren altının son fiyatları dudak uçuklatacak seviye geldi. Geçen hafta kendi rekorunu kıran gram altın yine kendi rekorunu kırarak güne başladı. Dün 153 lira civarında seyreden gram altın 16 Nisan’a 154.82 liradan başlayarak yeni bir rekor kırdı. Neredeyse 155 liraya çıkan gram altını ise çıkışını sürdüren çeyrek altın da takip ediyor. Dün 248.64 lira civarında seyreden çeyrek altın ise güne çıkışını devam ettirerek 248.71 lira ile güne başladı. 

Cumhuriyet altını da 16 Nisan sabahında %0.70 oranında yükseliş göstererek 1.014 lira güne başladı. Ons ise güne 1.288 liradan başlarken 22 ayar bilezik ise 138.73 lira ile güne başlangıç yaptı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x