KİLİT İSİM 20 YIL SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

KİLİT İSİM 20 YIL SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

KİLİT İSİM 20 YIL SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

10 Ağustos 2017 - 21:50

Dünyayı yasa boğan kazadan 20 yıl sonra sessizliğini bozdu. Şoförü, Prenses Diana'nın öldüğü tartışmalı kazadan sonra ilk kez konuştu. Kaza sırasında aracı kullanmayan Colin Tebbut "Tünele çok fazla hızlı girdiler" yorumunu  yaptı.

Dünyanın hayranlık duyduğu Galler Prensesi Lady Diana 31 Ağustos 1997 yılında Paris'te korkunç bir şekilde hayatını kaybetmişti. Aradan geçen 20 yıl boyunca araçta sevgilisi ve kendisinden çocuk beklediği evlenmek üzere oldukları haberi çıkan Mısır kökenli iş adamı Dodi El Fayed ile birlikteydi. 

İddiaya göre paparazzilerden kaçan çift girdikleri tünelde kaza yapmıştı. Ancak kaza sırasında  Prenses'in kendi şoförü direksiyonda değildi. Çift kaldıkları oteldne çıkarken son anda şoför değişmişti. 

Kazayla ilgili aydınlanmayan gizemlerin kilit isminlerindne biri Colin Tebbut 20 yıl sonra sessziliği bozdu. Kaza için ilk yorumu "Tünele çok hızlı girdiler" oldu. Tebbut, "o gece keşke aracı ben kullansaydım" dedi.

Lady Di'nin kaza haberini alır almaz önce kaza uerine oradanda hastaneye gittiğini söyleyen Colin Tebbut o kadar kalabalıktı ki insanlar onu odasında görebilmek için çatılara çıkmıştı diyor. 

Prenses ile ilgili konuşan Tebbut "Muhteşem bir espri anlayışı vardı. İki yıl boyunca nereye gidersek gidelim en ufak bir tarışma yaşamadım" dedi. Lady Diana'nın eski şoförü ölümünden önce "Çok iyi göründüğünü, mutlu ve güzel bir hayat yaşadığını söyledi.

Aradan geçen 20 yıl sonra Lady Diana'nın hala bir suiaksta kurban gittiğii hatta suikastin azmettiricisinin İngiliz Kraliyet ailesi olduğunu dair pek çok iddia yerini koruyor. Ancak kazadan hemen sonra Kraliyet kaza yerinde çekilen görüntüleri paylaşmadığı ve bazı delillere el koyduğu için suikast iddiası hiç bir zaman resmiyet kazanamıyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x