ÇİLLER’İN ESKİ YATINDAN . . .

ÇİLLER'İN ESKİ YATINDAN . . .

25 Eylül 2016 - 13:05

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Tansu Çiller’in başbakan olduğu dönemde kullandığı ve Çiller Ailesi tarafından 5 yıl önce satılan yatta Pakistan, Suriye ve Afganistan vatandaşı 134 kaçakyakalandı.

 

Bandırma’daki Dutliman Kırsal Mahallesi açıklarında devriye görevi yapan Güney Marmara Grup Amirliği’ne bağlı Sahil Güvenlik Botları, bugün saat 06.00 sıralarında ’President’ adlı motor yatta yakalanan göçmenleri, Bandırma Güvenlik Komutanlığı’na getirildi. Pakistan, Suriye ve Afganistan vatandaşı oldukları bildirilen ve aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun bulunduğu 134 sığınmacıya Sahil Güvenlik görevlileri tarafından su ve gıda verildi. Sığınmacıların Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından Geri Gönderme Merkezleri’ne sevk edilecekleri belirtildi.

Çiller’in sattığı yatta 134 kaçak göçmen yakalandı
TANSU ÇİLLER’İN ESKİ YATI 

Bandırma Dutliman Kırsal Mahallesi açıklarında devriye görevi yapan Sahil Güvenlik Botları tarafından sığınmacıların yakalandığı ’President’ adlı motor yatın kaçakgöçmenleri Yunanistan’a götürmek üzere İstanbul’dan hareket ettiği ve Bandırma’dan da kaçak göçmen alırken yakalandığı kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x