3 KURBANLIĞA 1 OĞLAK BEDAVA

3 KURBANLIĞA 1 OĞLAK BEDAVA

3 KURBANLIĞA 1 OĞLAK BEDAVA

28 Ağustos 2017 - 09:21

Tekirdağ’da kurbanlık satışı yapan bir vatandaş, kurbanlık için bir kampanya başlatarak 3 koç alana bir oğlak bedava vereceğini söyledi.

Tekirdağ'da kurbanlık satışı yapan bir vatandaş, kurbanlık için bir kampanya başlatarak 3 koç alana bir oğlak bedava vereceğini söyledi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Hayrabolu yolu üzerinde kurulan alanda kurbanlık hayvanların satışı başlamasıyla birlikte yoğunluklar oluşmaya başladı. Kurbanlık hayvan pazarında yerlerini alan kurbanlık hayvan satıcılarından İrfan Akkaya isimli vatandaş, küçükbaş hayvanlara ilginin yoğun olduğunu söyleyerek, vatandaşlara hediye olsun diye 3 koç birden alana bir oğlak hediye kampanyası başlattı.

3 koça 1 oğlak

Malkara'dan Süleymanpaşa ilçesine kurbanlık küçükbaş hayvan satmaya gelen İrfan Akkaya, "İlgi var. Fiyatlar biraz yüksek ama halkımız alıyor yani. Cuma günü getirdik. On on beş tane mal verdim. Fiyatlarımız 1 ile 2 arasında değişiyor. 22 bin lira baskülü var. 3 koç verdiğim zaman bir tane oğlak eşantiyon veriyorum. Hem halkımıza hediye olsun hem de bu oğlaklar benim kendimin. Onun için yani maliyeti düşük olduğu için düşünüp karar verdim. Daha yeni geldik 3 koçu alan olmadı ben de bugün bu kampanyayı başlattım" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x