HAMBURG’DA ’CEHENNEME HOŞ GELDİNİZ’ PROSTESTOSU!

HAMBURG'DA 'CEHENNEME HOŞ GELDİNİZ' PROSTESTOSU!

HAMBURG'DA 'CEHENNEME HOŞ GELDİNİZ' PROSTESTOSU!

07 Temmuz 2017 - 11:18

Hamburg'da "Cehenneme Hoş Geldiniz" Diyen Binlerce Kişi G-20'yi Protesto Etti

7-8 Temmuz'da yapılacak G-20 liderler zirvesini protesto etmek için 'Cehenneme Hoş Geldiniz' sloganıyla düzenlenen protesto gösterisi Hamburg Balık Pazarı'nda başladı.
7-8 Temmuz'da Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenecek G-20 liderler zirvesini protesto etmek için 'Cehenneme Hoş Geldiniz' sloganıyla bir araya gelen kalabalıklar kentte toplanmaya başladı. 20 dünya liderinin geleceği Hamburg'a 100.000 göstericinin gelmesi bekleniyor.
PROTESTOLARIN HEDEFİ TRUMP OLACAK

Hamburg polisi henüz gösteriye kimlerin katıldığını tahmin etmenin zor olduğunu belirtiyor. Resmi olarak TSİ 20.00'da başlayan protestoların özellikle zirveye katılan ABD Devlet Başkanı Donald Trump'a yönelik olması bekleniyor.
20 BİN POLİS HAMBURG SOKAKLARINDA GÖREV YAPACAK

Güvenlik uzmanlarına göre göstericilerden şiddet yanlısı göstericiler olacağı ve polis ile -çatışmaların yaşanabileceği konusunda uyarıyor. Göstericilere karşı Hamburg sokaklarında 20 bin polis, göstericileri kontrol altında tutmak için görev yapacak.
GÖSTERİNİN PASİF BİR OTURMA EYLEMİ OLMASI BEKLENMİYOR

Bu akşam 'Cehenneme Hoş Geldiniz' sloganıyla düzenlenen protestolar hakkında Alman ZDF kanalına konuşan Hamburg Polis Şefi Ralf Martin Meyer'e göre, bu slogan altında düzenlenen gösterinin 'pasif bir oturma eylemi' olması beklenmiyor.
HAMBURG'A BİNLERCE GÖSTERİCİ AKIN ETTİ

Die Welt gazetesinin haberinde, Basel'den kalkan özel kiralanmış trenle binlerce göstericinin öğleden önce Hamburg'a geldiği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x