DÜN HERKESİ DEHŞETE DÜŞÜRMÜŞTÜ! İFADESİ ŞOKE ETTİ

DÜN HERKESİ DEHŞETE DÜŞÜRMÜŞTÜ! İFADESİ ŞOKE ETTİ

DÜN HERKESİ DEHŞETE DÜŞÜRMÜŞTÜ! İFADESİ ŞOKE ETTİ

06 Haziran 2017 - 15:35

Kayseri'nin merkez Talas ilçesinde kontrolden çıkan  halk otobüsünün, park halindeki 7 otomobile çarpıp bir kişinin ölümüne ve 4  kişinin yaralanmasına neden olduğu kazanın, sürücünün "uyuklamasından"  kaynaKayseri'deki halk otobüsü kazası  - Otobüsün 7 araca çarpıp  bir kişinin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına neden olduğu kazanın, sürücü  hatasından kaynaklandığı belirlendi

Dün ilçe merkezinden Erciyes Üniversitesi yönüne giden Mehmet I.  yönetimdeki 38 AB 362 plakalı halk otobüsünün, Atatürk Bulvarı'nda karıştığı  kazayla ilgili ilk incelemeler tamamlandı.

Yolun sağında park halindeki otomobillere çarparak yaklaşık 200 metre  sonra durabilen halk otobüsünün şoförü Mehmet I, hastanedeki tedavisi ve  emniyetteki işlemlerin ardından gözaltına alındı. Sürücünün, ilk ifadesinde  "Uykusuzdum, uyuklamışım" dediği öğrenildi.klandığı belirlendi.
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü  Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin ilk incelemesinde, otobüsün fren  sisteminde veya başka bir mekanik aksamında arıza olmadığı belirlendi.

Otobüsle ilgili detaylı teknik inceleme yapılması için Makine  Mühendisleri Odası bünyesinde teknik bir ekip kurulacağı bildirildi.

Dün meydana gelen kazada, kontrolden çıkan Mehmet I. yönetimindeki  halk otobüsü, park halindeki 7 araca çarpmasının ardından 200 metre sonra  durabilmiş, otobüsün çarptığı bazı araçlar takla atmış, bazıları ezilip  kullanılamaz hale gelmişti.

Kazada, Erciyes Üniversitesi sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik  Bölümü 3. sınıf öğrencisi Neslihan Can hayatını kaybetmiş, sürücü Mehmet I. ile  otobüsteki yolcular ve yayalardan 3'ü yaralanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x