DÜNYADAKİ TÜM RADYO KANALLARI BİR ARADA

DÜNYADAKİ TÜM RADYO KANALLARI BİR ARADA

DÜNYADAKİ TÜM RADYO KANALLARI BİR ARADA

14 Aralık 2016 - 16:48

Dünyanın öbür ucundaki bir radyo kanalında, şu an hangi müziğin çaldığını merak ediyor musunuz? Bu sorunun yanıtını bulmak artık çok kolay!

Pazartesi günü hizmete giren "Radio Garden" isimli web sitesi dünya haritası üzerinde seçtiğiniz herhangi bir noktada yayında olan radyo kanalını dinlemenize imkan veriyor.
Sitede bulunan interaktif dünya haritası üzerinde belirlenmiş noktalardan istediğinizi seçip dinlemeye başlıyorsunuz.

SADECE BİR NOKTA SEÇİN VE DİNLEYİN

Binlerce radyo kanalına kolaylıkla erişip, eşzamanlı olarak dinlenebilinen site sayesinde insanların radyo dinleme alışkanlıkları değişebilir.

Sitenin çalışma prensibi oldukça kolay. Haritadaki yeşil noktalardan istediğinizi seçip dinlemeye başlayabiliyorsunuz. ABD'den Mozambik'e kadar aklınıza gelen pek çok ülkeden müzik dinleyebiliyorsunuz.

HİÇ YAYIN OLMAYAN ÜLKELER VAR

Tabi site üzerinden ABD ve Avrupa ülkelerindeki çok sayıda kanala erişebilirken, Afrika ve Asya ülkelerinde sayı azalıyor. Hatta hiç yayını bulunmayan ülkeler mevcut. Bunun hem teknik hem de kültürel sebepleri bulunuyor. Radio Garden yetkilileri bu durumu şöyle açıklıyor: "Özellikle Asya kıtasında radyo yayınları şahsi yayın kodları kullandığından web tarayıcıları tarafından desteklenmiyor. Şu an dünyada erişemediğimiz bölgelerde koleksiyonumuzu büyütmekten daha fazla istediğimiz bir şey yok."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x