HER ŞEY KARABAĞLAR İÇİN

HER ŞEY KARABAĞLAR İÇİN

02 Kasım 2016 - 14:28

Meclis üyeleriyle geleneksel bütçe yemeğinde buluşan Başkan Selvitopu, Karabağlar’ın son dönemde belli bir kurumsallığa kavuştuğunu belirterek, “Daha güzel bir Karabağlar için hepinize teşekkür ediyorum. Her şey Karabağlar için, İzmir için, Türkiye için. Biz ne yaparsak bu kentimize ve ülkemize katkı sağlar” dedi.

Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Karabağlar Belediyesi hizmet binası meclis salonunda gerçekleşti. Meclis toplantısının ardından geleneksel bütçe yemeği için CHP ve AK Partili meclis üyeleri, bürokratlar ve çalışanlar Tarihi Havagazı Tesisleri’nde bir araya geldi.

Tüm konukları kapıda tek tek karşılayıp “hoş geldiniz” diyen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yemek boyunca da meclis üyesi ve bürokratlarla sohbet etti. Keyifli bir ortamda gerçekleşen yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Selvitopu, meclis üyeleri ve bürokratlara daha güzel bir Karabağlar için teşekkür etti.

Yapılan hizmetler Karabağlar’daki insanlarımız için

Karabağlar’ın, meclis üyelerinin de desteğiyle belli bir kurumsallığa, belli bir aktivitesi olan yapıya kavuştuğunu belirten Selvitopu, “Karabağlar İzmir’ in gelişmeyi müsait en güzel ilçesi, gelecekte de seçkin bir ilçe haline gelecek. Bunda bürokratlar ve sizlerin katkısı çok büyük. Çalıştığında yapılmayacak, başarılamayacak bir şey yok. Bizde bilgi var, donanım var, kararlılık var. Güzel şeyler yapmak el birliği, iş birliğiyle olur. Yapılan her şey Karabağlar’da yaşayan insanlar için. İnsana yapılan yatırım önemlidir. İnsana ne yapabiliyorsanız dünyanın en güzel şeyi odur.” Dedi.

Daha güzel Karabağlar için

Başkan Selvitopu son olarak daha güzel bir Karabağlar için meclis üyeleri ve bürokratlara yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, “Bizde her şey Karabağlar için. Ötesinde İzmir ve Türkiye için. Karabağlar için ne yaparsak bu kentimize ve ülkemize katkıdır.” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x