BÜTÜN ÜLKE ONU ARIYOR!

BÜTÜN ÜLKE ONU ARIYOR!

BÜTÜN ÜLKE ONU ARIYOR!

20 Ağustos 2017 - 19:30

Barcelona'da 17 Temmuz'da gerçekleşen terör saldırısının ardından ortadan kaybolan 7 yaşındaki Julian Cadman'dan o günden beri haber alınamıyor. Kayıp çocuk, Barcelona'daki katliamın sembol yüzü haline geldi; her yerde arama çalışmaları yürütülüyor.

İspanya’nın Barcelona kentindeki Las Ramblas’ta meydana gelen saldırıda 14 kişi hayatını kaybetmiş, en az 100 kişi yaralanmıştı. Saldırıda annesi ağır yaralanan 7 yaşındaki Avustralyalı Julian Cadman’ın kayıp olduğu bildirildi. Görgü tanıkları, saldırıda ağır yaralanan annenin tedavisi sırasında, yetkililerin Julian'ı annesinden ayırdıklarını söyledi. 7 yaşındaki Julian’ın ailesi, annesi hastaneye götürülürken kendisinden bir daha haber alınamayan çocuğu bulmak için sosyal medyadan fotoğraflarını paylaşarak yardım çağrısında bulundu.
Avustralya Yayın Kurumuna konuşan Julian Cadman'ın babası Andrew Cadman, saldırıdan birkaç saat önce eşi Jom Cadman ve oğluyla telefonda konuştuğunu söylemişti. Küçük çocuğun annesi Jom Kadman saldırıda ağır yaralanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x