KARBEM GENÇLERİ ATA’SININ HUZURUNDA

KARBEM GENÇLERİ ATA'SININ HUZURUNDA

01 Kasım 2016 - 21:10

Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerin ücretsiz ve kaliteli eğitim alması amacıyla kurulan Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi’nde (KARBEM) eğitim alan 200 öğrenci, Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir’e giderek Ata’nın huzuruna çıktı. Öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Başkan Selvitopu ve yöneticilere teşekkür ettiler.

Eğitmenleri eşliğinde Ankara’ya giden gençleri ailelerinin yanı sıra Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu ile meclis üyeleri, muhtarlar uğurladı. Başkan Selvitopu Ankara’ya giden öğrencilerle yolculuk öncesi toplu fotoğraf çektirdi, aileleriyle de bir süre sohbet etti.

Çocuklarınız bize emanet

Gençlerin yarının geleceği olduğunu belirten Selvitopu, “Amacımız çocuklarımızın daha iyi yetişmesini sağlamak. Yarın sizlerin de çocukları umarım ülkemizi yönetirler. Bilgili, donanımlı ve yetişmiş insan gücüne her zaman ihtiyaç var.” Dedi. Başkan Selvitopu gençlerin ailelerine de seslenerek, “Çocuklarınız bize emanettir. Onlar ne kadar donanımlı yetişirse bu ülke fayda görür” diye konuştu.

Anıtkabir’de İzmir coşkusu

KARBEM’de aldıkları eğitimin yanında Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı fertler olarak yetişen gençler, Ankara ziyaretinde ellerinde Türk Bayrakları ile Anıtkabir’in merdivenlerinde hep bir ağızdan İstiklal Marşı ve İzmir Marşı’nı okudular. Gençlerin bu coşkusu Anıtkabir’i ziyaret eden diğer vatandaşlar tarafından da alkışlarla karşılandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x