TUDOR İDDAALI KONUŞTU: TUR BİZİM OLACAK

TUDOR İDDAALI KONUŞTU: TUR BİZİM OLACAK

TUDOR İDDAALI KONUŞTU: TUR BİZİM OLACAK

13 Temmuz 2017 - 09:37

G.Saray’ın çalıştırıcısı, “Sezonu erken açtık, saha şartları aleyhimize ama oyuncu kalitemiz tura yeter” dedi

Kötü biten geçmiş sezon, yeni transferler, sonucu iyi olursa yeni sezona ait umutları arttıracak ilk ciddi karşılaşma... G.Saray bugün Östersunds önünde camiasının aksiliğe tahammülünün olmadığı bir Avrupa maçına çıkacak. Bu durumun bilincinde olan teknik patron İgor Tudor dün basın toplantısında turu hedeflediklerini söyledi. Hırvat çalıştırıcı, “Zor bir maç olacak. Gerçekten inandığım için bunu söylüyorum. Defansif ve ofansif olarak iyi bir takıma karşı oynayacağız. Sezonu erken açmamız, saha koşullarının (suni çim) aleyhimize olması, milli takımlarına giden oyuncuların kampa geç katılması gibi özel durumlar içindeyiz. Bunları bahane olarak söylemiyorum” sözlerini kullandı.

Sneijder’in üzerinde durmadı
“Ne olursa olsun hedefimiz buradan turu geçmek. Rakibin maç kasetlerini ve oyuncuları seyrettik. Sürprizle karşılaşmamak için hazırlıklarımızı yaptık. Oyuncu kalitemiz bu turu geçmek için yeterli” vurgusu yapan Tudor, “Son oynanan maçta iki oyuncumuz sakatlandı. Belhanda’nın durumu son antrenmanda belli olacak. Şu an tam emin değilim” ifadelerini kullandı. Wesley Sneijder’in durumunun sorulması üzerine Tudor, “Şu an kulüp ile oyuncu görüşme halinde. İki taraf için de en doğru karar alınacaktır. Benim hoca olarak odaklandığım konu yarın (bugün) oynayacağımız maç. İyi başlamak çok önemli” değerlendirmesinde bulundu.
Aslan görücüde
Geçtiğimiz yıl UEFA tarafından mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle Avrupa kupalarında yer almayan G.Saray, sezonu bir Avrupa maçıyla açacak. Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda İsveç ekibi Östersunds ile karşılaşacak. Jamtkraft Arena’da 20.00’de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Juan Martinez Munuera yönetecek. Östersunds, İsveç Lig’inde 14 maçta topladığı 23 puanla 6’ncı sırada bulunuyor. Geçen yıl İsveç Kupası’nı kazanan Östersunds, ilk defa Avrupa kupalarında boy gösterecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x