İZMİR’İN DEVLERİ BÜYÜK AÇILIŞTA BULUŞTU

İZMİR'İN DEVLERİ BÜYÜK AÇILIŞTA BULUŞTU

27 Ağustos 2016 - 15:10

İzmir Enternasyonal Fuarı 85. defa kapılarını açtı. Büyük açılışa partner ülke olarak Malezya, onur konuğu il olarak Manisa katıldı.

Program, Saygı Duruşu - Partner Ülke Malezya Marşı & İstiklal Marşı, 85. İEF Kısa Film Gösterimi ve Manisa Dans Topluluğu Gösterisinin ardından açılış konuşmaları ile devam etti.

Sahneye açılış konuşmasını yapmak için Başkan Kocaoğlu davet edildi. Ardından Matrade Ceo'su Hon. Dato' Dzulkifli Mahmut, onur konuğu il Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Genel Başkan Yarımcısı Selin Sayek Böke, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından Kocaoğlu, Partner Ülke ve Onur Konuğu İl Manisa'ya plaket takdim etti. Kurdele merasimi için tüm protokol sahneye davet edildi.Hep birlikte kurdeleyi keserek, iyi dileklerde bulunan protokol, programa fuar ziyaretleri ile devam etti. 85. İzmir Enternasyonal Fuarının ana sponsorluğunu üstlenen Folkart'ın FMX gösterisi uygun olmayan hava şartları sebebi ile iptal edildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x