Şenol Güneş: Karabük’e paf takımla çıkacağım

Şenol Güneş: Karabük'e paf takımla çıkacağım

Yoğun kar yağışı nedeniyle ileri tarihe ertelenen Mersin İdmanyurdu maçının ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

18 Ocak 2016 - 08:58 - Güncelleme: 20 Ocak 2016 - 12:06

İşte Güneş'in sözleri:

"Futbolda şartlar neyse uymalısınız. Bugün iki takımın da durumu önemliydi. Eksik kadroyla geldiler, kötü bir dönemden geçiyorlar ama sahada futbol oynamak önemliydi. Kötü zeminden dolayı saha futbol oynamaya el verişli değildi. 5 dakika boşa geçti. Keşke baştan bilinseydi de buraya gelmeseydik ama böyle oldu. Artık ne zamana alınırsa çıkıp oynayacağız."

"6'DA OYNASAYDIK BİTİRİRDİK"
"Türkiye'de hava durumu tahminleri doğru çıkıyor. Bu maç 6'da oynansaydı bitirirdik belki. Buna şanssızlık olarak bakıyoruz. Yarına oynanmasını beklemek zordu, doğru karar verildi. Bu gece bastıracak kar. Belki burada dursak tesise dönemeyiz. Karabük maçımız da 19:45'e koymuş. O maça paf takımımızla gitmeyi düşünüyoruz. Uçağın gitmediği, havanın kötü olduğu bir şehre gideceğiz. Sonra da Trabzon'a geçeceğiz. Keşke oynayıp hazır olsaydık ama yapacak bir şey yok. Tek önemli olan şey Trabzon maçına hazırlanmak."

ERSAN GÜLÜM'E ÇİN'DEN TEKLİF YORUMU 

"Teknik olarak oynayan oyuncuyu değil oynamayan oyuncuyu bırakırsınız. Elindeki oynayan oyuncunun yanına yeni oyuncu alarak rekabet sağlarsınız. Ama kulüp her oyuncuyu satma hakına sahip. Bu yönetim kararıdır. Atletico Madrid Arda'yı niye verdi?

Ekonomik olarak verdi başka oyuncular aldı. Bu planlama işidir. Haydi bugün bunu yapalım deyip plansız kalırsanız sorun olur. Biz zaten Ersan-Rhodolfo oynuyoruz. Bunların yanına adam arıyoruz. Bir anda Ersan giderse sıkıntı olabilir. Her takım iyi oyuncusunu vermez." (Sporx)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x