HEMŞİRE ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ...

HEMŞİRE ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ...

Amerika'da bilinci yerinde olmayan hastaların cinsel organlarının fotoğrafını çekip arkadaşına yollayan hemşire işten atıldı.

30 Mart 2016 - 16:37

Amerika'da 27 yaşındaki Kristen Johnson isimli hemşire hastanede tedavi gören ve bilinci yerinde olmayan erkek hastaların cinsel organlarının fotoğrafını çekip başkalarına yolladığı için işten atıldı.

KADIN HASTANINKİNİ DE ÇEKMİŞ

Aynı hemşirenin ayrıca 2014 yılında kan pıhtısı tedavisi gördüğü sırada yatakta uzanan ve bilinci yerinde olmayan kadın bir hastanın cinsel organın fotoğrafını çekip başkalarına yolladığı ortaya çıktı.

2015 YILINDA GÖZALTINA ALINMIŞ

İddialar üzerine yapılan soruşturmada, hemşirenin çalıştığı Upstate Üniversite Hastanesi'nde çalıştığı sırada bir kadın ve bir erkek iki hastanın cinsel organlarının fotoğrafını çekip başka bir hemşire arkadaşına yolladığı ortaya çıkınca hemşire 2015 yılında gözaltına alındı.

HEMŞİRELİK LİSANSINDAN VAZGEÇİNCE CEZASI İNDİ

Johnson ilk başlarda ağır ceza alma ihtimali le karşı karşıya kaldı ama mahkemede yapılan anlaşmadan sonra hemşirelik lisansını yetkililere temsil etmeyi kabul edince mahkeme cezasında indirim yaptı.

Hemşire ayrıca üç yıl boyunca işlediği bu suçtan dolayı söz hapsinde tutulacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x