ORAYA MODERN BİR KÖPRÜ İNŞA EDİLİYOR

ORAYA MODERN BİR KÖPRÜ İNŞA EDİLİYOR

03 Nisan 2016 - 12:15

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Riva Deresi üzerinde modern ve dayanıklı yeni bir köprü yaptırıyor.

 
İstanbulluların yaz aylarındaki gözdesi Riva’da kullanım ömrü dolan köprüye alternatif olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir köprü inşa ediliyor.

Riva Deresi üzerine modern bir köprü inşa ediliyor

2 ŞERİTLİ YENİ GÜZERGAHA ALINDI

Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Tesisleri ve Riva Spor Kulübü Tesisleri’nin hemen yanında inşa edilen köprü çalışması kapsamında kavşak, yol, meydan ve çevre düzenlemesi de gerçekleştirilecek.

Başlangıçta 4 şeritli olarak tasarlanan köprü projesi, Beykoz Belediyesi ve Riva halkının girişimleri sonucu Riva Spor Kulübü’ne ait mevcut sahayı korumak amacıyla 2 şeritli olarak yeni güzergâhına alındı.

Riva Deresi üzerine modern bir köprü inşa ediliyor

“RİVA’DA TURİZMİN GELİŞMESİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Denizi ve doğasıyla İstanbul’un parlayan yıldızı Riva’da turizmi geliştirecek yatırımları önemsediklerini açıklayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Beykoz tarihinin en önemli ve uzun soluklu projelerinden biri olan Kanal Riva Projesi’nde çalışmalar devam ederken ilçeye kazandırmayı düşündüğümüz 4 mesire alanından ilkine Riva’da başladık. Meydan düzenleme çalışması da büyük bir titizlikle yapılacak. Hem bölgeye gelen ziyaretçilere ulaşım kolaylığı sağlanacak hem de ilçemiz modern bir köprüye kavuşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ve ekibine ilçemize gösterdiği ilgi ve yatırımları dolayısıyla çok teşekkür ediyor ve yapılacakköprünün şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x