CANER ERKİN’DEN ESKİ EŞİNE AĞIR SUÇLAMALAR! DİREK DANSI...

CANER ERKİN'DEN ESKİ EŞİNE AĞIR SUÇLAMALAR! DİREK DANSI YAPARAK...

CANER ERKİN'DEN ESKİ EŞİNE AĞIR SUÇLAMALAR! DİREK DANSI YAPARAK...

25 Şubat 2017 - 16:13

Beşiktaş'ın ünlü futbolcusu Caner Erkin ile anlaşmalı boşandığı eşi Asena Atalay arasındaki tartışma gittikçe büyüyor. 
Caner Erkin, oğlu Çınar’ın velayetini almak için harekete geçti. 
Geçen yıl ocak ayında gerçekleşen boşanma protokolüne göre çiftin 6 yaşındaki çocuklarının velayeti Atalay'a verilmiş, Erkin ile kişisel ilişki kurulması kararlaştırılmıştı. 
Erkin, oğlunun velayetini anneye bırakırken Atalay'ın, “Yaşadığı ve yaşattığı her şeyden çok pişman olduğunun, bundan sonra sadece oğluna iyi bir anne olmak için yaşayacağının, ahlaka ve adaba uygun düzenli bir hayat kuracağının” sözünü verdiğini ileri sürdü.
VELAYET DEĞİŞSİN Atalay'ın velayetin sorumluluğunu yerine getirmediğini ileri süren Erkin, avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla ‘velayetin değiştirilmesi' davası açarak oğlunun kendisine verilmesini istedi.
İstanbul Aile Mahkemesi'ne açılan davanın dilekçesinde Erkin, eski eşinin oğlunun velayetini ‘nafaka' ve ‘bakım masrafı' adı altında fahiş paraları tahsil edebilmek için kullandığını ileri sürdü. 
Ağır Suçlamalar
Eski eşinin 6 yaşındaki oğulları Çınar’ı ‘para aracı’ olarak gördüğünü öne süren futbolcu, şu ifadelere yer verdi:
Oğluyla geçirmesi gereken zamanını sevgilileriyle yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde, gece kulüplerinde, birtakım özel ev partilerinde hatta striptiz kulüplerinde direk dansları yaparak geçirmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x