Mahkum dizisi izleyicileri için sürpriz karar

Mahkum dizisi izleyicileri için sürpriz karar

Mahkum dizisi izleyicileri için sürpriz karar

07 Nisan 2022 - 12:54 - Güncelleme: 07 Nisan 2022 - 13:06

 

Mahkum dizisi izleyicileri için sürpriz karar hiç de iyi olmadı!

Fox TV’de Perşembe akşamları yayınlanan ve sezonu hızlı bir giriş yaparak büyük beğeni toplayan Mahkum dizisi, her hafta hikayesi ve oyunculukları ile izleyenleri ekrana toplamakta. İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna’nın müthiş oyunculukları, kadronun diğer isimlerinin de başarılı oyunculukları ile Mahkum dizisi, ekranın sevilen bir yapımı olmayı başardı.

Perşembe akşamlarına yeni bir soluk getiren dizi, her hafta aksiyonu yüksek, kimi zaman gerilimli, tahmin etmesi zor gelişmelerle izleyiciyi sürüklemekte. Dizinin müdavimleri ise bu hafta aynı saatte ekranda diziyi bulamayınca çok şaşırdılar! Artık her hafta Mahkum dizisini izlemeye alışanlar, yeni bölümün olmadığını görünce buna hem üzüldü hem de heyecanlı bekledikleri için de durumdan rahatsız oldu.

Son dakika gelen bir bilgiyle dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı öğrenildi. Aynı saatte tekrar bölümünün yayınlanmasına kimse anlam veremedi. Son dönemde setlerde de yoğun olarak yaşanan coronavirüs vakaları nedeniyle bir sağlık probleminden olduğu sanılıyor.

Fakat izleyiciyi tatmin edecek bir açıklama yapılmadı. Dizinin twitter sayfasından aşağıdaki paylaşımla bu akşam tekrar bölümünün yayınlanacağı söylendi ama nedeni açıklanmadı.

Mahkum dizisi izleyicileri için sürpriz karar hiç de iyi olmadı! 1

Bu hafta 16. bölümünün yayınlanması beklenen dizi ekranda yoktu. 7 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümün yayınlanacağı duyuruldu. Bu karar ise izleyicileri bir nebze olsun rahatlattı. Bu arada diziye yeni katılan Talat Bulut’un canlandırdığı Sinyor karakteri de hikayeye yeni bir heyecan kattı.

Mahkum’un kadrosuna katılan Talat Bulut’un gelmesi ile hikaye de değişiyor. Özellikle de Fırat ile Barış’ın aynı kaderi paylaşmaları ve işbirliği yapmak durumunda kalmaları da bir başka şaşırtıcı gelişmeydi. Senaristler, heyecanı yüksek tutmak için doğru adımlar atmakta.

Mahkum dizisi izleyicileri için sürpriz karar hiç de iyi olmadı! 2

Mahkum dizisinin 24 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 15. yeni bölümünde şunlar olmuştu: Büyük düellonun ortasındayken ortadan kaybolan Fırat ve Barış, iki tarafın da büyük kaygılar içerisinde kalmasına sebep olur. Köşe bucak aranmalarına rağmen hiçbir yerde izlerine rastlanmaz. Sözünün çiğnenmesinin öfkesini yaşayan Sinyor, bu meseleyi kökünden bitirmeye kararlıdır. Fırat’ın kalemi çoktan kırılmıştır.

Ekrana geldiği günden bu yana reytinglerin zirvesinden inmeyen Mahkum dizisi geçen hafta da çok başarılı sonuçlar almıştı. Geçen hafta aynı akşam milli maç yayınlanmasına rağmen Mahkum dizisi 7’li oranlarda reytingler elde ederek gücünü bir kez daha sergilemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x