Ünlü Şarkıcı Tutuklandı !

Ünlü Şarkıcı Tutuklandı !

25 Mayıs 2018 - 15:55

'Ezhel' adıyla tanınan rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu, şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği, kullanımını kolaylaştırdığı iddiasıyla tutuklandı. İpekçioğlu'nun emniyetteki ifadesinde "Suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım" dediği öğrenildi

Türkiye'de müzik sektöründe 'Ezhel' adıyla ün yapan rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu, söylediği bazı şarkılarda uyuşturucu kullanımını özendirici bulunduğu gerekçesiyle daha önce polis tarafından gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece ‘adli kontrol' hükümleri uyarınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
Ezhel, bir kez daha gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından dün mahkemeye çıkarılan İpekçioğlu, bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilen İpekçioğlu'nun emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.
Hürriyet'te yer alan habere göre İpekçioğlu'nun ifadesinde, "Müzikle uğraşıyorum. Youtube kanalında paylaştığım şarkılarda ve sosyal medya hesaplarımda kullandığım kelimeler ve fotoğrafların suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım" dediği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x