DERYA BAYKAL’DAN SEREN SERENGİL’E SERT SÖZLER!

DERYA BAYKAL'DAN SEREN SERENGİL'E SERT SÖZLER!

DERYA BAYKAL'DAN SEREN SERENGİL'E SERT SÖZLER!

15 Haziran 2017 - 16:03 - Güncelleme: 15 Haziran 2017 - 16:06

Derya Baykal, Seren Serengil’in kızıyla ilgili söylediklerine canlı yayından yanıt verdi. Duymayan Kalmasın'ın sunucusu Seren Serengil, dün Derya Şensoy’un sevgilisini kullandığını iddia etmişti. İşte Derya Baykal'ın Seren Serengil’e yönelik sözleri!
Seren Serengil, bir süredir magazin basınının gündeminde yer alan Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu ayrılığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.
Seren Serengil Derya Şensoy'un sevgilisi Özay Bakır'ın Bodrum’da sahne aldığı mekana sakallı bir gençle geldiğini, alkolün etkisiyle sahneye çıkıp dans ettiğini söylemiş, araları kötü olduğu Sarp'ı kıskandırmak için sevgilisi Özay'ı kullandığını iddia etmişti.
AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!
Seren Serengil'in ibu iddiası dün büyük yankı uyandırmıştı. Hakkında çıkan haberler karşısında Derya Şensoy sessiz kalırken, Şensoy'un annesi Derya Baykal adeta ateş püskürdü.
Derya Baykal kendi programında konuyu sert sözlerle masaya yatırdı, Seren Serengil'e açtı ağzını yumdu gözünü.
Derya Baykal, isim vermeden "Anne olmak çok zor bir iştir, anne olmayan anlayamaz. Televizyonlar bizim babamızın yeri değil. Saygı, uslup diye bir şey yok mu? Bu işi yapıyorlarsa bir diyeti de var ama televizyona çıkıp insanlar hakkında istediğimizi söyleyemeyiz." diyerek Seren Serengil'i hedef aldı.
Kızgınlığı her halinden belli olan Derya Baykal, sözlerine "Ben şimdi çantamı taksam, yanıma da avukatımı alsam o kanala gitsem, onlar da savcılıktı, davaydı bunlarla uğraşsa nasıl olur? Kimse benim çocuklarım hakkında böyle konuşamaz"diyerek gözdağı verdi.
"BENİMLE DEĞİL YUVA YIKTIĞI SÖYLENEN KIZINIZLA KONUŞUN"
Öte yandan Seren Serengil de kendi programında  Derya Baykal'ın bu sözlerini karşılıksız bırakmadı:
Serengil, Baykal'a "Bu konuyu bizimle değil de alkollü bir halde olan kızınızı alıp karşınıza konuşursanız daha iyi edersinniz." sözleriyle karşılık verdi.
GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Derya Baykal'ın sözleriyle şaşkına dönen Seren Serengil, Baykal'ın 'Anne olmayan anlayamaz' sözlerini duyunca gözyaşlarına engel olamadı.
Çocuk sahibi olmak istemesine rağmen olamadığını ve bu yüzden zaten üzgün olduğunu belirten Seren Serengil, Baykal'ın bu sözlerine çok alındığını da ekleyerek ağlamaya başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x