Dondurma yedikten sonra ilişkiye girmeyin...

Dondurma yedikten sonra ilişkiye girmeyin...

Dondurma yedikten sonra ilişkiye girmeyin...

23 Mayıs 2017 - 16:08

Cinsel sağlık Enstitüsü Derneği başkanı Cem Keçe, sıcak havaların gelmesiyle birlikte cinsel yaşama dair çarpıcı açıklamalarda bulundCinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Genel Başkanı Cem Keçe,  yazın sıcağında aşırı yemek yemenin, tok karnına soğuk içecekler ve dondurma tüketmenin cinsel ilişkiye olan zararlarından bahsetti. Keçe, cinselliğin mevsiminin olmadığı ancak sıcak havaların gelmesiyle birlikte insanlarda cinsel isteğin artış gösterdiğini dile getirdi.

Güneş ışığının cinsellik üzerinde büyük etkilerinin olduğunu belirterek, ışık kesildiği zaman insanlardaki serotonin seviyesi düşer,  doğanın renklenmesiyle ve güneşin etkisiyle insanların cinsel hayatı da baharda canlanabilir dedi.
Keçe yaptığı araştırmalar sonucunda,  cinsel yaşamın mevsiminin bahar ve yaz ayları olduğunu vurgulayarak, ''Çünkü insanlar sekse çağrıyı genellikle koku ve görüntüyle yaparlar. Yazın erotik, görsel uyarılar ön plana çıkar ve insanlar daha rahat giyinirler, dolayısıyla cinsel isteklerde artış olabilir'' diye konuştu
Aşırı sıcak havalarda beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini dile getiren uzmanlar,  dondurma ve soğuk içeceklerden sonra sevişmenin eraksiyon sorunlarının yaşanmasına neden olacağını, ilerleyen zamanlarda ise cinsel isteksizlikten iktidarsızlığa kadar birçok sorunu beraberinde getirebileceğini açıkladılar. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x