Siz Tayyip Erdoğan’a ’diktatör’ dedikçe, Tayyip Erdoğan da...

Siz Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' dedikçe, Tayyip Erdoğan da size 'faşist' diyecek!

Siz Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' dedikçe, Tayyip Erdoğan da size 'faşist' diyecek!

24 Mart 2017 - 15:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Denizli'deki programları için özel uçakla Çardak Havalimanı'na gelen Erdoğan, buradan helikopterle Atatürk Stadına geçti.

Stattan cumhurbaşkanlığı otobüsüyle şehir merkezine hareket eden Erdoğan'a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Erdoğan, Delikçınar'daki toplu açılış töreni öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Erdoğan'ı belediye önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyarette Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de eşlik etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret yaklaşık 25 dakika sürdü.

Ziyaretin ardından belediyeden ayrılan Erdoğan'a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.
Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Düşmanın İzmir'den başlayarak, Anadolu'nun işgaline en büyük tepkiyi veren yerlerden birisi Denizlidir. Denizli, düşman işgaline uğramamıştır ama milli mücadelede en ön safta yer almıştır. Denizli halkı terörle mücadelede de yiğitliğini, kahramanlığını açıkça ortaya koymuştur. Denizli'nin son 1,5 yılda toplam 16 şehidi var.

Türkiye, 16 Nisan'da tarihi bir tercihte bulunacak. Yapacağımız iş gayet basit. Ülkemizin eski yönetim sistemiyle mi yoksa yeni yönetim sistemine geçeceğinin mi tercihini yapacağız. Eski yönetimde hükümetler Meclis'te kuruluyordu. Meclis'te bir parti çoğunluğu elde edememişse o zaman yandık demektir. Koalisyon kurulması gerekiyor. Nerede kuruyorlardı; otellerde. 1970'li yıllarda hükümetlerin ortalama ömrü 9 aydı. 1990'larda 14 ay. 1950'den bu yana 16 ay. 9 ayda, 16 ayda hükümetlerin kurulup indiği bir ülkede istikrar, güven olur mu?

Gazi Mustafa Kemal İnönü'yle kavgalıydı, istifasını dahi istemiştir. İnönü kendi başbakanıyla kavgalıydı. Ne zaman ki rahmetli Menderes geldi ondan sonra istikrar geldi. 15 senedir, Türkiye nasıl kalkınıyor? Çünkü artık koalisyonlar diye bir şey olmadı. Bizler ülkemizi sıçrattık. Derdimiz insan, her şey insan için, her şey Türkiye için.

Almanya'da, Hollanda'da, İsviçre'de demokrasi mi var? Bunlarda özgürlük adına bir şey yok, inanç özgürlüğü adına bir şey yok.

"VUR VUR İNLESİN" SLOGANLARINA Vatandaşların "Vur vur inlesin, Avrupa dinlesin" sloganları üzerine Erdoğan, "Asıl dinleme 16 Nisan'da olacak" dedi
Siz Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' dedikçe, Tayyip Erdoğan da size 'faşist' diyecek, 'Nazi' diyecek. Bizim camilerimizin camları indiriliyor mu; bunları niye takip etmiyorsunuz? Birçok vatandaşlarımız Avrupa'da öldürüldü hala neticesi yok.

Türkiye sadece 1990'ların başından beri tek parti iktidarıyla yönetilseydi, bugünden 2 kat zengin olacaktı. Kişi başına milli gelir bugün 11 bin dolar, ama 22 bin dolar olacaktı.

Bu 'hayır'cılar var bir garip. Herkes oyunda serbesttir ama bunlar bir garip. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 'hayır' dediler. Şimdi bu köprüler şakır şakır hizmeti veriyor, kendileri de geçiyor. Bunlar hayır dediklerini niye bilmiyorlar, şimdi de farkında değiller. 18 Mart Çanakkale Köprüsü'nün temelini attık, 2023'te açılışını yapacağız. Türkiye yapar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x