BİSEKSÜEL OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BİR ÇOK ÜNLÜ VAR!

BİSEKSÜEL OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BİR ÇOK ÜNLÜ VAR!

BİSEKSÜEL OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BİR ÇOK ÜNLÜ VAR!

09 Mayıs 2017 - 10:51

Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu’nun vermiş olduğu pop müzik korosu bahar konserinde konuk sanatçı olarak sahne alan Yeşim Salkım İzlenenhaber’e özel açıklamalarda bulundu.

 

“KONUŞURSAM ORTALIK KARIŞIR”

Sanat dünyasındaki ilişkilerin çok sahte olduğunu ve insanların cinsel kimlikleriyle sınıf ayrımı yapıldığını dile getirdi. İnsanların aseksüel, biseksüel, eş cinsel ve hetoseksüel olması kimseyi ilgilendirmez diyen Yeşim Salkım “Ben bir konuşursam ortalık birbirine girer” dedi. 

 

İnsanları insan olarak değerlendirmeyip, tercihlerine ve sınıflarına göre ayrım yapan bir toplumda yaşadığımızı dile getiren Salkım, ‘ Sanat dünyasında ikili ilişkiler hiç şeffaf yürümüyor. Biseksüel ve eşcinsel olduğunu bildiğim o kadar çok sanatçı var ki bunu açıklasam ortalık karışır ben susmayı tercih ediyorum.” diye konuştu. 

 

“BEN EGE KIZIYIM”

“Ben Arnavut kızıyım, sözümün de arkasında dururum” diyen Salkım; konser öncesi amfi tiyatroyu dolduran Narlıdereliler’e seslenerek “Ben ege kızıyım benim ailem İzmirli. Muğla, Milas, Aydın herkes oralara yerleşmiş. Bu kadar güzel gecede sizlerle birlikte olmaktan onur duydum gurur duydum şeref duydum. Beni böyle bir geceye davet ettikleri için orkestira şefi Ferda Yılmaz’a, Hakan Eren’e ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a  çok teşekkür ediyorum  dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x