İŞTE GENÇLEŞMENİN FORMÜLÜ !

İŞTE GENÇLEŞMENİN FORMÜLÜ !

İŞTE GENÇLEŞMENİN FORMÜLÜ !

05 Nisan 2017 - 23:50

Gençleşmenin formülü!
Cildinizde en fazla yarım saat tutarak gençleşmenizi sağlayan etkili güzellik kürlerini yazdık...
Kadınlar için büyük bir sorun haline gelen kırışıklıklar, seyrelmiş kirpikler, göz altında oluşan morluklar ve göz altı torbaları ile birlikte diğer cilt lekeleri, sivilceleri ve daha fazlası için bitkisel yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Doğanın bize sunduğu bu mucize bitkiler ile hem sağlıklı hem de güzel ve genç bir cilde kavuşabilirsiniz.


Havuç, maydonoz, süt
Cilt sarkmaları, mat cilt sorunları için etkili olan bu maskeyi hazırlamak için bir adet havucu rendeleyin. Maydonozu bir hava içinde iyice dövüp ezin. Yarım çay bardağı süt ekleyerek lapa bir kıvam elde edin. Yüzünüzün her bölümüne dikkatlice sürün. Maskeyi kuruyana kadar cildinizde bekletin. Maskeyi sürdüğünüzde sırt üstü yatıp hiç kımıldamayın. Maske iyice kuruyunca temizleyerek yıkayın. Cildinizin parlamasını sağlayacak ve kirlerden temizleyecek.

Bal, yoğurt, Greyfurt
Hem normal hem de kuru ciltler için uygun bir kürdür. Bir tatlı kaşığı bal, yarım çay bardağı kadar yoğurt ile bir çay kaşığı greyfurt suyunu bir kap içinde karıştırın. Hazırladığınız karışımı parmak uçlarınızla cildinize yedirin. 15 dakika dinlenerek bekleyin. Ardından da güzelce durulayın.


Nohut unu, krema, tuz
Hassas ciltler için güçlü bir etki sunan nohut unu kürü ile gençleşmeye hazır olun. 5-6 tane nohutu bir havanda ezerek un haline getirin. Bir tutam olarak elde ettiğiniz nohut ununu kap içine ekleyin. Nohut unu içine bir çay kaşığı kadar krema ekleyin. Birkaç damla su ile birlikte biraz tuz ilave edip iyice karıştırın. Hazırladığınız maskeyi yüzünüze iyice sürün. Göz altına sürmemeye özen gösterin. Cildi besleyip kırışıklıklardan koruyan bir kürdür. 10-15 dakika kadar yüzünüzde beklettikten sonra yıkayıp temizleyin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x