SİNAN OĞAN’DAN FLAŞ AÇIKLAMA! MERAL AKŞENİR’İN...

SİNAN OĞAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA! MERAL AKŞENİR'İN PARTİSİNE...

SİNAN OĞAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA! MERAL AKŞENİR'İN PARTİSİNE...

28 Ağustos 2017 - 12:22

Sinan Oğan, Akşener'in partisine katılmayacağını açıkladı
Meral Akşener liderliğinde kurulacak partiye katılıp katılmayacağı merak konusu olan eski vekil Sinan Oğan,"A planımız da B planımız da C planımız da Milliyetçi Hareket Partisi’nde mücadeledir" dedi.
MHP’den ihraç edilen Sinan Oğan, Meral Akşener'in liderliğinde kurulacak 'yeni parti'yle ilgili açıklama yaptı. Sözcü gazetesinde Nil Soysal'a konuşan Sinan Oğan, Akşener'in yeni partisi için "MHP içerisinde genel başkanlık mücadelesi verirken başka bir siyasi oluşumu destekleyemem. A planımız da B planımız da C planımız da Milliyetçi Hareket Partisi’nde mücadeledir.Türk milliyetçileri yuvasına dönecek" ifadelerini kullandı.

Partisinden ihracıyla ilgili de konuşan Oğan şunları söyledi:  "Milliyetçi Hareket Partisi'nden kesin olarak ihracım söz konusu değil. Bir üst mahkemeye müracaat hakkım vardı ve bu hakkımı kullandım. İnşallah yanlış üst mahkemeden dönecektir. Bu ihraç son derece haksız ve hukuksuz şekilde yapılmış ve ülkücü vicdanları sızlatmıştır. Ancak bu benim MHP'den ilk ihracım da değil, bu ihraçtan da mahkeme yoluyla döneceğim. Olmadı kongrede delege kararıyla geri döneceğim ama muhakkak döneceğim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x