İŞTE VOLEYBOL’UN TECRÜBELİ İSMİNİN YENİ TAKIMI

İŞTE VOLEYBOL'UN TECRÜBELİ İSMİNİN YENİ TAKIMI

İŞTE VOLEYBOL'UN TECRÜBELİ İSMİNİN YENİ TAKIMI

17 Mayıs 2017 - 20:10

Galatasaray voleybol takımı önemli bir transfere imza attı. Sarı kırmızılılar, Neslihan Demir 
Güler ile anlaştıklarını resmi internet sitesinden duyurdu.
Son yıllarda hem başarılı kariyeri hem de özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Neslihan Demir Güler, Galatasaray'a transfer oldu.
Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Türk kadın voleybolunun son dönemdeki en büyük yıldızlarından Neslihan Demir Güler Galatasaray'da!
1982 doğumlu pasör çaprazı 1995'te Eskişehir DSİ'de başladığı profesyonel kariyerinde Yeşilyurt, Vakıfbank, Tenerife ve Eczacıbaşı formaları ile 12 kupa kazandı.
TÜRK KAFİLESİNİN ÖNÜNDE BAYRAK TAŞIMIŞTI

Türkiye Milli Takımı ile 100'den fazla maça çıkan Neslihan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türk kafilesinin önünde bayrak taşımıştı.

2003'te Türkiye'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olan milli takımın parçası olan Neslihan 18 kez bireysel ödüle de layık görüldü.
Neslihan Demir Güler'e sarı kırmızı forma altında nice başarılar dileriz."
 ÖZEL HAYATI ÇALKANTILI
7 yıllık eşinden sansasyonel bir şekilde ayrılan Neslihan, Vakıfbank'ta yaşadığı başarıları Galatasaray'da tekrarlamak istiyor.Eski eşi Orkun Darnel'in İtalyan voleybolcularla Neslihan Demir'i aldatması söylentilerinin çıkmasının ardından ayrılan çiftin Zeynep adından bir de kızları var. 

Konuyla ilgili sessizliğini uzun süre koruyan Neslihan Darnel’in twitter sayfasına Yay burcuyla ilgili “Yaylar kimseye aldırmadan kendi kanatlarıyla uçmayı sever. Umudunu kaybetme, şu hayatta bir şeyin bitişi, her zaman başka bir şeyin başlamasına sebep olmuştur” tweet’lerini paylaşması dikkat çekmişti

Orkun Darnel ise aldatma söylentilerini yalanlayarak, “Hiç böyle bir şey yok. Ben zaten herkesin gözünün önünde olan biriyim, ne zaman nerede olduğum biliniyor. Evliliklerde anlaşmazlık olur. Niye anlaşamadığımız da kimseyi ilgilendirmez” demişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x